OM DERMADAY

Velkommen til Dermaday - Din online hudplejeklinik! 

Hos Dermaday.dk kan du købe professionelle hudplejeprodukter, kendte dufte samt smykker til favorable priser.

Dermaday fører markedets førende produkter inden for professionel hudpleje med høj koncentration af aktive anti age ingredienser med dokumenteret klinisk effekt. Vi kan garantere høj kvalitet, da produkterne er skabt i samarbejde med hudlæger samt kosmetologer. De virksomme og innovative hudplejeserier er frie for parabener.

Vi fører udvalgte økologiske hudplejeserier med naturlige, effektive ingredienser, fremstillet af udvalgte og høj kvalitet råvarer, hvor man ikke skal bekymre sig om indholdet.


Vores hudplejeprodukter

DermaDay fører et nøje udvalgt sortiment af effektive klinikprodukter udviklet af førende  kosmetikproducenter i Europa. Produkterne forhandles i 20 lande og anvendes på  12000 klinikker. Vores ambition er at levere disse eksklusive kosmetiske og dermatologiske produkter af høj kvalitet om også kaldes dermokosmetik. Alle produkter er udviklet efter de europæiske standarder, hvor der anvendes den nyeste forskning inden for kosmetologi. 

Vi fører et stort udvalg i eksfolierende produkter, som er sikre og effektive at anvende samt garanterer cellefornyelse, og smukkere hud. Vores produkter tilbyder effektive anti-aging løsninger og indeholder de samme ingredienser og koncentrationer, som anvendes i æstetiske hudplejeprodukter, f.eks. glykolsyre, hyaluronsyre, retinol m.m. 

 


Dermaroller System

Vi har Danmarks største udvalg i dermaroller produkter og specialiserer os i salg af serum med stærke aktive ingredienser, der giver dig den ultimative boost up effekt og synlige resultater. Serum handler om  100 % koncentreret hudpleje og består af rige vitamincocktails, som plejer, genopbygger og er udviklet af rene aktive stoffer for maksimal effekt.  Serum er udviklet til professionelle behandlinger på klinikker. 

 


Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@dermaday.dk, vi besvarer jeres henvendelser hurtigst muligt inden for 24. timer. Du kan kontakte vores kundeservice på tlf.nr. 61 45 12 90 på  hverdage ml. 10.00-14.00. 

Drejer din forespørgsel sig om en afsendt ordre, så oplys venligst ordrenummer. 

 


Åbningstider:


Hverdage: 10.00 - 14.00.  
Lukket: Lørdag, søndag samt helligdage.
December: Der gælder særlige udvidede åbningstider frem til juleaften. 

 

Vores adresse:
CVR. 36644575
Better Solution
Bøgebjergvej 17
4540 Faarevejle 

Produkter kan ikke afhentes, men kan leveres efter aftale i Odsherred. Send lige en mail til kundeservice@dermaday.dk for at lave en aftale med os.

 


Affiliateprogram 


Har du en blog eller en hjemmeside, som du tror vil være interessant for os, så har du mulighed for at tilslutte dig vores Affiliateprogram. 
Som en del af programmet kan du tjene penge på trafikken fra din side til Dermaday. Det er omkostningsfrit for dig. 

 

Det får du:

  • Vi aftaler kommission for hvert salg fra dig. 

Sådan fungerer tilmelding:

  • Du kan sende os en mail til shop@dermaday. Skriv at du ønsker at være med i vores affiliateprogram.
  • Send link til din webside/blog, som vi besøger for at se, om den passer ind i vores målgruppe.
  • Du bliver kontaktet af os.