OM DERMADAY

Velkommen til Dermaday - Din online hudplejeklinik! 

Hos Dermaday.dk kan du købe professionelle hudplejeprodukter. Dermaday fører markedets førende produkter inden for professionel hudpleje med høj koncentration af aktive anti age ingredienser med dokumenteret klinisk effekt. Vi kan garantere høj kvalitet, da produkterne er skabt i samarbejde med hudlæger samt kosmetologer. De virksomme og innovative hudplejeserier er frie for parabener.

Vi fører udvalgte økologiske hudplejeserier med naturlige, effektive ingredienser, fremstillet af udvalgte og høj kvalitet råvarer, hvor man ikke skal bekymre sig om indholdet.


 
Vores hudplejeprodukter

DermaDay fører et nøje udvalgt sortiment af effektive klinikprodukter udviklet af førende kosmetikproducenter i Europa. Vi er autoriseret forhandler. Produkterne forhandles i 20 lande og anvendes på  12000 klinikker. Vores ambition er at levere disse eksklusive kosmetiske og dermatologiske produkter af høj kvalitet om også kaldes dermokosmetik. Alle produkter er udviklet efter de europæiske standarder, hvor der anvendes den nyeste forskning inden for kosmetologi. 

Vi fører et stort udvalg i eksfolierende produkter, som er sikre og effektive at anvende samt garanterer cellefornyelse, og smukkere hud. Vores produkter tilbyder effektive anti-aging løsninger og indeholder de samme ingredienser og koncentrationer, som anvendes i æstetiske hudplejeprodukter, f.eks. glykolsyre, hyaluronsyre, retinol m.m. 

 

Alle vores hudplejeserier er curelty fri, og er ikke testet på dyr.


Intet Medlemskab

Du kan roligt handle hos os. Vi har ingen former for medlemskab, da vi mener, at man som kunde skal føle sig tryg og sikker, når nam handler på nettet. Det sætter vi selv pris på.

Handel på nettet, skal efter vores opfattelse afspejle fysisk handel uden ekstra gebyrer eller skjulte medlemskaber og abonnementer.Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@dermaday.dk, vi besvarer jeres henvendelser hurtigst muligt, og altid senest inden for 24 timer. Drejer din forespørgsel sig om en afsendt ordre, så oplys venligst ordrenummer.


Kontortider:

Hverdage: Vi besvarer mails hurtigst muligt, senest inden for 24 timer kan du forvente at få et svar.  Du kan altid lægge besked uden for vores åbningstid og vi ringer tiilbage til dig eller kontakter dig pr. email, afhængig af dit ønske.
Lukket: Lørdag, søndag samt helligdage.
December: Der gælder særlige udvidede åbningstider frem til juleaften