OM DERMADAY

Velkommen til Dermaday - Din online hudplejeklinik! 

Hos Dermaday.dk kan du købe professionelle hudplejeprodukter. Dermaday fører markedets førende produkter inden for professionel hudpleje med høj koncentration af aktive anti age ingredienser med dokumenteret klinisk effekt. Vi kan garantere høj kvalitet, da produkterne er skabt i samarbejde med hudlæger samt kosmetologer. De virksomme og innovative hudplejeserier er frie for parabener.

Vi fører udvalgte økologiske hudplejeserier med naturlige, effektive ingredienser, fremstillet af udvalgte og høj kvalitet råvarer, hvor man ikke skal bekymre sig om indholdet.


 
Vores hudplejeprodukter

DermaDay fører et nøje udvalgt sortiment af effektive klinikprodukter udviklet af førende kosmetikproducenter i Europa. Vi er autoriseret forhandler. Produkterne forhandles i 20 lande og anvendes på  12000 klinikker. Vores ambition er at levere disse eksklusive kosmetiske og dermatologiske produkter af høj kvalitet om også kaldes dermokosmetik. Alle produkter er udviklet efter de europæiske standarder, hvor der anvendes den nyeste forskning inden for kosmetologi. 

Vi fører et stort udvalg i eksfolierende produkter, som er sikre og effektive at anvende samt garanterer cellefornyelse, og smukkere hud. Vores produkter tilbyder effektive anti-aging løsninger og indeholder de samme ingredienser og koncentrationer, som anvendes i æstetiske hudplejeprodukter, f.eks. glykolsyre, hyaluronsyre, retinol m.m. 

 

Alle vores hudplejeserier er curelty fri, og er ikke testet på dyr.


Intet Medlemskab

Du kan roligt handle hos os. Vi har ingen former for medlemskab, da vi mener, at man som kunde skal føle sig tryg og sikker, når nam handler på nettet. Det sætter vi selv pris på.

Handel på nettet, skal efter vores opfattelse afspejle fysisk handel uden ekstra gebyrer eller skjulte medlemskaber og abonnmenter.


Dermaroller System

Vi har Danmarks største udvalg i dermaroller produkter og specialiserer os i salg af serum med stærke aktive ingredienser, der giver dig den ultimative boost up effekt og synlige resultater.

Serum handler om  100 % koncentreret hudpleje og består af rige vitamincocktails, som plejer, genopbygger og er udviklet af rene aktive stoffer for maksimal effekt.  Serum er udviklet til professionelle behandlinger på klinikker. 


B2B tilbud til klinikker

Driver du klinik og ønsker du adgang til B2B priser, så kontakt os på info@norel.dk, og besøg vores hjemmesider:  www.norel.dk eller  www.b2bnorel.dk.


Hvem er vi?

Dermaday.dk er ejet af Better Solution Group (CVR 36644575), hvilket er et dansk registreret selskab. Dette sikrer vores kunder, at alle køb hos os er underlagt den danske købelov, hvilket garanterer de bedste forbrugerforhold for vores kunder.

Har du behov for at tale med os? Såfremt du har spørgsmål til din ordre, til vores produkter eller brug for rådgivning omkring dine køb hos Dermaday.dk., så kontakt os.


Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@dermaday.dk, vi besvarer jeres henvendelser hurtigst muligt, og altid senest inden for 24 timer. Drejer din forespørgsel sig om en afsendt ordre, så oplys venligst ordrenummer.


Kontortider:

Hverdage: Vi besvarer mails hurtigst muligt, senest inden for 24 timer kan du forvente at få et svar.
Lukket: Lørdag, søndag samt helligdage.
December: Der gælder særlige udvidede åbningstider frem til juleaften. 

 

Vores adresse:
Better Solution Group
Bøgebjergvej 17
4540 Faarevejle 

 

 

Produkter kan ikke afhentes, men kan leveres efter aftale i Odsherred. Send lige en mail til kundeservice@dermaday.dk for at lave en aftale med os.