LEVERING

HVOR LANG ER LEVERINGSTIDEN?

Hos DermaDay bestræber vi os på at yde den allerbedste kundeservice og afsender varerne så hurtigt som muligt. Leveringstiden er normalt 2-3 hverdage, fra vi har registreret din bestilling. Langt de fleste ordrer forlader vores lager samme dag, eller dagen efter de er afgivet.

 

Pakkerne leveres af Post Nord inden for 2- 3 hverdage , det gælder såvel levering til pakkeshop, pakkebutik eller hjemme.  

 

DAO leverer inden for 3-5 dage, inkl. lørdag/søndag. DAO distribuerer de fleste pakker om natten og leverer ofte om natten eller morgenen, såfremt du har valgt hjemmelevering. Er pakken for stor eller er opgangen aflåst, leverer DAO til den nærmeste DAO pakkeshop. 

 

Ved afsendelse modtager du automatisk en bekræftende mail med track and trace, så du altid kan følge din forsendelse  TRACK FORSENDELSE.  

 

Du vil  modtage notifikation fra Post Nord / DAO, når din forsendelse er klar til afhentning. Der er derfor vigtigt, at du oplyser korrekt mailadresse og mobil nr. for at kunne modtage notifikation i form af sms. 

HAR DU IKKE MODTAGET DIN ORDRE 

Hvis du ikke har modtaget din pakke inden for 3-7 dage efter at vi har afsendt en bekræftende mail på afsendelse, kontakt kundeservice på kundeservice@dermaday.dk og oplys dit ordrenr., så sporer vi pakken for dig.

 

Du kan direkte kontakte Post Nord og  oplyse tracking oplysninger, for at undersøge hvor pakken befinder sig. Spor din forsendelse via TRACK & TRACE SERVICE