LEVERING

HVOR LANG ER LEVERINGSTIDEN?

Hos DermaDay bestræber vi os på at yde den allerbedste kundeservice og afsender varerne så hurtigt som muligt. De fleste ordre ekspederes samme dag inden kl. 13.00,  og leveres af Post Nord inden for 1-3 hverdage. Pakker ekspederet om fredagen leveres enten lørdag, eller først de følgende hverdage i den kommende uge. Post Nord leverer ikke lørdag og søndag til privatadresser.

 

Når din bestilling er behandlet og forlader lageret, får du en mail om afsendelse.  Post Nord sender notifikation pr mail eller SMS, når din forsendelse er klar til afhentning eller bliver leveret på din privatadresse. Der er derfor vigtigt, at du oplyser korrekt mailadresse og dit mobilnummer.

 

OBS. Ved modtagerflex giver du afkald på Post Nords risiko og ansvar for forsendelsen.  

 

 


HAR DU IKKE MODTAGET DIN ORDRE 

Hvis du ikke har modtaget din pakke inden for 4-6 dage efter, at vi har afsendt en bekræftende mail på afsendelse, så kontakt vores kundeservice på kundeservice@dermaday.dk.  Oplys venligst dit ordrenr., så vi hurtigst muligt kan finde frem til din bestilling.

 

Pakken vil efterfølgende blive efterlyst, det tager generelt 1-2 dage, og såfremt Post Nord ikke kan lokalisere forsendelsen, så afsender vi selvfølgelig en ny pakke til dig eller tilbagefører pengene.

 

Du kan selv spore Post Nord forsendelser via TRACK & TRACE SERVICE .