LEVERING

HVOR LANG ER LEVERINGSTIDEN?

Hos DermaDay bestræber vi os på at yde den allerbedste kundeservice og afsender varerne så hurtigt som muligt. De fleste ordre ekspederes samme dag inden kl. 13.00,  og leveres af Post Nord i løbet af 1-3 hverdage. Når din bestilling er behandlet og forlader lageret, får du en mail  med track and trace, så du altid kan følge din forsendelse: Tjek din pakkens status her:  TRACK FORSENDELSE.  

 

Du vil  modtage notifikation pr mail eller SMS, når din forsendelse er klar til afhentning. Der er derfor vigtigt, at du oplyser korrekt mailadresse samt angiver dit  mobilnummer.  GLS og PostNord ønsker at optimere deres arbejdsgange i forbindelse med udlevering af forsendelser til kunder.

 

Internationale forsendelser til Sverige og Norge tager dog længere tid og i leveringstiden til Norge afhænger af toldbehandling. Forsendelser leveres altid til udleveringssteder som postbutik eller pakkeboks. 

 

 


HAR DU IKKE MODTAGET DIN ORDRE 

Hvis du ikke har modtaget din pakke inden for 5-6 dage efter, at vi har afsendt en bekræftende mail på afsendelse, så kontakt vores kundeservice på kundeservice@dermaday.dk og oplys dit ordrenr. 

 

Pakken vil efterfølgende blive efterlyst, det tager generelt 1-2 dage, og såfremt Post Nord ikke kan lokalisere forsendelsen, så afsender vi selvfølgelig en ny pakke til dig eller tilbageføre pengene.

 

Du kan selv spore Post Nord forsendelser via TRACK & TRACE SERVICE .