LEVERING

HVOR LANG ER LEVERINGSTIDEN?

Hos DermaDay bestræber vi os på at yde den allerbedste kundeservice og afsender varerne så hurtigt som muligt. Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage, fra vi har registreret din bestilling. Langt de fleste ordrer forlader vores lager samme dag, eller dagen efter de er afgivet.

 

Pakkerne leveres af Post Nord inden for 1- 3 hverdage eller DAO inden for 4-5 dage, inkl. lørdag/søndag. Du vil automatisk modtage en bekræftende mail med track and trace, så du altid kan følge din forsendelse  TRACK FORSENDELSE.  

 

Du vil  modtage notifikation fra Post Nord / DAO, når din forsendelse er klar til afhentning. Der er derfor vigtigt, at du oplyser korrekt mailadresse og mobil nr. for at kunne modtage notifikation i form af sms. 

HAR DU IKKE MODTAGET DIN ORDRE 

Hvis du ikke har modtaget din pakke inden for 3-7 dage efter at vi har afsendt en bekræftende mail på afsendelse, kontakt kundeservice på kundeservice@dermaday.dk og oplys dit ordrenr., så tracker vi pakken for dig.

 

Du kan også kontakte Post Nord og  evt. selv spore din pakke via TRACK & TRACE SERVICE

 

JULEPAKKER I DECEMBER

Skal pakken leveres hjemme på en adresse før juleaften, så skal den bestilles senest den 19.december.

Vi afsender pakker helt frem til den 21. december, og disse kan hentes i pakkeshops helt frem til den 23. december.

 

OBS. DERMADAY HOLDER LUKKET MELLEM JUL OG NYTÅR OG BESTILLINGER MODTAGET I DENNE PERIODE AFSENDES FØRST DEN 29. DECEMBER.