Peptider er gode for huden

HVAD NU DET?   - PEPTIDER I CREMER

peptider

 

Peptider er korte kæder af aminosyrer, der fungerer som byggesten af ​​proteiner som kollagen, elastin og keratin. Disse proteiner er grundlaget for din hud og er ansvarlig for hudens elasticitet og styrke.

Uden peptider er vores hud mindre modstandsdygtig og det kan føre til tab af fasthed, og dermed aldringstegn i form af rynker.

 

Når peptider appliceres topisk på huden, virker peptider som små budbringere, der udløser hudceller til at udføre specifikke funktioner som at bygge kollagen og elastin.

Omfattende videnskabelig forskning har bevist, at peptider kan understøtte din hud på flere niveauer, for eksempel styrkelse, beroligende og bidrage til optimale fugtniveauer i  huden.

PEPTIDER KAN IKKE STÅ ALENE

Optimal hudpleje kan desværre ikke bestå af en isoleret ingrediens, og peptider skal anskues som ekstra anti age komponenter i den daglige hudpleje.  Din hudpleje skal altid bestå af flere aktive anti age ingredienser, som retinol, antioxidanter, AHA-frugtsyre, niacinamide m.m.

 

Der er mange bemærkelsesværdige peptider, og flere og flere bliver opdaget.  Hvis du kombinerer disse med antioxidanter, fugtigheds- og hudreparerende ingredienser i et hudplejeprodukt, kan du forvente fantastiske resultater.

De fleste produkter med peptider kombinerer således flere aktive anti age ingredienser for netop at imødekomme hudens komplekse behov.

 

Peptider er ikke meget stærke ingredienser og har få bivirkninger, så alle kan bruge dem. De stimulerer kroppen til at producere kollagen, hvilket er grunden til, at de fleste mennesker her vil drage fordel af de første tegn på hudens aldring og tab af elasticitet. Peptiderne vil også styrke svagt, tørt hår og skøre, splittede negle.

 

PEPTIDERNES KEMI

  • Signalpeptider stimulerer hudens fibroblaster til at fremstille hudbærende fibre. Det betyder kollagenvækst, hvilket selfølgelig reducerer linjer og rynker, og sår heler hurtigere. Huden ser bedre ud.

  • Transportpeptider er i stand til at trænge ind i hudens dybe lag, og de fører dermed de andre aktive ingredienser med dem. De fungerer som en ekstra ingrediens, hvilket tillader en stærkere virkning af kosmetik.

  • Neuropeptider får musklerne til at slappe lidt af. De virker dermed for dannelsen af ansigtsrynker. De har en stærk anti-aging effekt, hvilket gør dem nyttige i kampen mod tværgående furer omkring øjnene, panden og læberne.

 

RELATEREDE PRODUKTER

egf growth factorperricone neuropeptide eye creamnorel anti age cremesnake booster oil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norel - EGF Growth Factor Serum                          Perricone MD - Neuropeptide Eye Cream             Norel - Anti Age Regenerating                          Rodial - Snake Booster Oil