BYTTE- & RETURRET

SÅFREMT DU HAR OMBESTEMT DIG....

Vi bestræber os at sende varen ud samme dag som ordren lægges, og kan derfor ikke garantere, at vi kan nå at annullere din ordre inden den er afsendt. Sker det, at du fortryder dit køb umiddelbart efter bestilling, bedes du hurtigst muligt kontakte vores  kundeservice@dermaday.dk.  

 

Ved fortrydelse skal du altid kontakte os på email kundeservice@dermaday.dk, selv når din pakke er afsendt. Det kan være, at vi stadig kan nå at stoppe leverancen.

 


FORTRYDER DU DIT KØB

Vi giver dig udvidet fortrydelsesret, i alt 30 dage fra du har modtaget varen. Fortrydelse kræver, at du giver os besked.

 

Ifølge købeloven er det ikke nok at undlade at hente varen på posthuset eller nægte modtagelse, såfremt du har fortrudt dit køb. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Afhenter du ikke dine varer på posthuset modregner vi 89 kr. i forsendelsesgebyr og administrationsomkostninger.

 

 

  • Du har ifølge loven 2 års reklamationsret
  • Vi giver dig 30 dages fortrydelsesret.
  • Du betaler selv for returforsendelsen. 
  • Du må ikke prøve parfume, cremer og lignende, da varen ikke kan sælges, og når først varen har været åbnet, mister det den salgmæssige værdi, og kan ikke tages retur.
  • Køber du varer, der er forseglede af hygiejniske årsager, mister du fortrydelsesretten, hvis du bryder forseglingen eller plomberingen efter levering.  

 

 

Du finder vores handelsbetingelser under "Generelle handelsbetingelser".

 

 

Varen skal sendes retur kun efter aftale med os.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller sendt pr. efterkrav.

 

Når vi har modtaget din returforsendelse og refusionen er sket, modtager du en mail, som bekræfter, at pengene er overført til dig. Således er du altid ajourført med hvilket beløb tilbageføres til dit betalingskort, og hvornår pengene er til rådlighed på dit kort.

 


 

OMBYTNING AF GAVER

Har du modtaget en gave, som du gerne vil have byttet eller taget retur?

 

Varer købt hos Dermaday.dk kan ombyttes til andre varer eller gavekort indenfor 30 dage efter du har modtaget varen

  •     Varen er ubeskadiget og i ubrudt emballage/byttepose
  •     Varen er plomberet
  •     Varer købt på DERMADAY.DK skal sendes retur til vores lager. 

 

Send gerne en mail til vores kundeservice, såfremt du er i tvivl. Vi har kun mulighed for, at refundere pengene til det anvendte betalingskort eller ombytte produkterne.