BYTTE- & RETURRET

SÅFREMT DU HAR OMBESTEMT DIG....

Vi bestræber os at sende varen ud samme dag som ordren lægges, og kan derfor ikke garantere, at vi kan nå at annullere din ordre inden den er afsendt. Sker det, at du fortryder dit køb umiddelbart efter bestilling, bedes du hurtigst muligt kontakte vores  kundeservice@dermaday.dk.  

 

Ved fortrydelse skal du altid kontakte kundeservice på tlf.nr. 61451290  mandag - fredag ml. kl. 10.00 -14.00  eller på e-mail kundeservice@dermaday.dk, selv når din pakke er afsendt. Det kan være, at vi stadig kan nå at stoppe leverancen.

 


FORTRYDELSE KRÆVER AT DU GIVER BESKED

Ifølge købeloven er det ikke nok at undlade at hente varen på posthuset eller nægte modtagelse, såfremt du har fortrudt dit køb. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Du betaler returfragten, såfremt du ikke ønsker varen.Den udgift, der er forbundet med at sende varen retur til Dermaday skal du betale.  Returfragten afhænger af forsendelsens vægt samt valg af transportør. 

 

Udgiften modregnes i din refusion.  Når refusionen er sket, modtager du en mail, som bekræfter, at pengene er overført til dig. Således er du altid ajourført med hvilket beløb tilbageføres til dit betalingskort, og hvornår pengene er til rådlighed på dit kort.

 


GENERELLE REGLER:

Har du allerede modtaget din vare, så har du følgende rettigheder: 

 

  • Du har ifølge loven 2 års reklamationsret
  • Vi giver dig 30 dages fortrydelsesret.
  • Du betaler selv for returforsendelse. 
  • Du må ikke prøve parfume, cremer og lignende, da varen ikke kan sælges, og når først varen har været åbnet, mister det den salgmæssige værdi, og kan ikke tages retur.
  • Køber du varer, der er forseglede af hygiejniske årsager, mister du fortrydelsesretten, hvis du bryder forseglingen eller plomberingen efter levering. 
  • Bryder du forseglingen på smykker mister du ligeledes din fortrydelsesret. 

 

 

Du finder vores samlede handelsbetingelser under "Generelle handelsbetingelser".


  1. Ved at klikke "Returlabel" nedenfor, får du mulighed for at HENTE vores returlabel, hvorved du samtidig informerer os om, at du ønsker at returnere din forsendelse. Din pakke bliver dermed forsikret og denne service koster 59,00 kr. Fordelen er, at din pakke er forsikret og du kan altid følge den i Post Nords tracking system.  Du kan selv vælger en transportør af forsendelsen, men du hæfter selv for forsendelsen. Klik på: HENT RETURLABEL

  2. Ved at klikke på "Returblanket" kan du downloade vores Returnerings- og fortrydelsesblanket,  som skal udfyldes i forbindelse med fortrydelse af købet, og returnering af vare. Klik på RETURBLANKET.  Du sender denne blanket til kundeservice@dermaday.dk.