Gavekort

Vilkår og betingelser for DermaDay gavekort, Online


Disse vilkår og betingelser gælder for DermaDay-gavekort, der er købt via vores website www.dermaday.dk.

Når du køber et DermaDay-gavekort online, accepterer du vores vilkår og betingelser, og vi forbeholder os retten til at ændre eller annullere vilkårene og betingelserne uden varsel. De nyeste vilkår og betingelser vil dog altid fremgå af vores website - dermaday.dk

Du kan bruge DermaDay-gavekortet til at betale hele eller en del af beløbet på den vare, du har valgt.


Betaling


Din bestilling og betaling bliver behandlet og afsendt af DermaDay, når vi modtager din kode, som skal registreres i indkøbskurven under rabatkode/gavekort. Koden udløser betalingskortet.


Levering og leveringsgebyr


Du modtager DermaDay-gavekortet i løbet af 1-2 dage, hvis kortet sendes pr. e-mail.

Ønsker du fysisk levering af kortet, tager det 1-3 dage efter, du har bestilt det. DermaDay er ikke ansvarlig for fejl eller forsinkelser i leveringen, som foretages af Post Danmark.

Du er forpligtet til at oplyse en korrekt adresse til leveringen af DermaDay-gavekortet. Hvis adressen, du har oplyst, ikke kan bekræftes, forbeholder DermaDay sig retten til at tilbageholde leveringen af DermaDay-gavekortet.


Gyldighed


Du kan maksimalt købe fem gavekort per bestilling til et samlet beløb à 2.500 kr.

H&M-gavekortet er gyldigt i et år fra købsdatoen. Når et DermaDay-gavekort er udløbet, kan det ikke bruges til køb, kan ikke genaktiveres og kan ikke refunderes.

DermaDay-gavekortet kan bruges, indtil saldoen på kortet er 0 kr.


Returnering


Hvis du returnerer varer, der er købt med et DermaDay -gavekort, får du et tilgodebevis på det pågældende beløb.

DermaDay-gavekortet kan ikke refunderes og kan ikke indfries, eller byttes til kontanter.


100 % returret


I henhold til dansk lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret (14 hverdage fra den dag, din bestilling blev leveret), og du kan annullere din bestilling og få det fulde beløb refunderet, inklusive leveringsomkostninger.

Hvis du ønsker at returnere DermaDay-gavekortet, kan du kontakte DermaDay-kundeservice (se nedenfor).


Begrænset ansvar


DermaDay kan ikke holdes ansvarlige for DermaDay-gavekort, når de først er aktiveret, og som efterfølgende bliver væk, stjålet, inaktiveret eller beskadiget. Betragt dit gavekort som kontanter.


Privatlivspolitik


For at du kan handle med DermaDay via webshoppen, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, adresse, tlf.nr. og email.  Når du bestiller fra DermaDay  godkender du samtidig, at vi lagrer og internt anvender dine informationer.

De indsamlede personoplysninger er med til at sikre, at vi kan levere varen til dig. Skulle der opstå problemer i forbindelse med leveringen af dine varer, anvender vi også oplysningerne for at komme i kontakt med dig. De registrerede oplysninger videregives ikke til tredjemand. Personoplysningerne registreres hos DermaDay.dk, hvorefter de automatisk slettes efter 5 år.


Tilgodebevis


Brugen af dette kort udgør din accept af følgende vilkår og betingelser. Kortet kan bruges til køb på DermaDay.dk Dette kort er ikke en checkgaranti eller et kredit-/hævekort, og det kan ikke veksles til kontanter. Når kortet er opbrugt, udløber det automatisk. Kortet er gyldigt i 1 år efter seneste transaktion. Derefter vil kortet udløbe og alle udestående beløb vil blive slettet. DermaDay tager ikke ansvar for bortkomne, ødelagte, stjålne, beskadigede eller uautoriseret brug af tilgodebeviser. DermaDay forbeholder sig retten til at ændre disse betingelser uden varsel.
 


Kundeservice

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice : kundeservice@dermaday.dk. 

Virksomhedsoplysninger


Better Solution Group
Bøgebjergvej 17
4540  Fårevejle
CVR 36644575