FEJL & MANGLER

MIN VARE ER BESKADIGET VED FORSENDELSE

Skulle der mod forventning opstå skader på forsendelse under transport, skal du  kontakte vores kundeservice@dermaday.dk.

 

Vi vil bede fremsende billeder af forsendelseskassen samt de beskadigede varer til kundeservice@dermaday.dk.  Vi kan bede dig om at sende det defekte produkt retur. Du vil modtage e-mail med videre instruks. Det er fragtfirmaet, der dækker disse skader og du må ikke destruere emballagen produkterne er leveret i, ej heller tage produkterne i brug.

 

Alle vores forsendelser er forsikret, så billeder udgør en vigtig dokumentation i forhold til erstatning af forsendelser. Billederne skal kunne sammenlignes med Post Nords skanningsbilleder af pakken.


FEJL VED VARE - REKLAMATION

Alle varer kontrolleres inden de bliver afsendt. Skulle du alligevel opdage fejl ved varerne ved modtagelsen, skal du dokumentere fejlen ved at sende billeder af produkterne til kundeservice@dermaday.dk . Husk at oplyse dit ordrenr.

 

Generelt behandler vi reklamationer ved at modtage dokumentation for fejl i form af billeder af den defekte vare. Vi kan evt. bede dig om at sende produkterne retur til os, så vi kan undersøge varerne. Du modtager selvfølgelig en returseddel pr. mail.  Vi dækker altid dine omkostninger til fragt og erstatter varen, såfremt reklamationen er berettiget.

 

Det er vigtigt, at du tjekker dine varer, inden du tager dem i anvendelse. Ifølge købeloven mister du din fortrydelsesret på forseglede varer som f.eks. kosttilskud, kosmetik, madvarer, såfremt du har brudt forseglingen. 

 

 

 


HAR JEG REKLAMATIONSRET?

Du har reklamationsret gældende fra den dag du modtager varen.  Reklamationsretten gælder ikke, såfremt fejl, skader eller slitage opstår pga. forkert brug.  

 

OBS: Ved levering af varen, er du forpligtet til at undersøge, om du har modtaget de korrekte varer. Bryder du forseglingen og tager varen i brug, mister du din fortrydelsesret. Dette gælder for  fødevarer, kosttilskud, samt kosmetik,  der af hygiejniske årsager er forseglet.

Du finder vores samlede handelsbetingelser under "Generelle betingelser".