Dermaroller Bekæmper Rynker

DERMAROLLER OPBYGGER KOLLAGEN

Dermarollerbehandling er et godt alternativ til laserbehandling og andre kosmetiske indgreb samt dybe kemiske peelinger. Det er en nem, effektiv og innovativ måde at genopbygge huden på, men det kræver vedholdenhed og en langsigtet planlægning i forhold til et virksomt hudplejeregime. 
Dermaroller forårsager med sine små nåle skader på huden. De små mikrokanaler opfattes af huden som noget, som skal reparereres. Huden går selvfølgelig straks i gang med at reparere på skaderne og derved dannes mere kollagen. Dermarollerbehandlinger er dog på ingen måde nogen kvik fix bg booster dine kollagenniveauer i løbet af få dage. 
Kollagenproduktion skal stimuleres regelmæssigt, dog med nøje planlagte mellemrum. Huden er et levende organ, som med tiden mister kollagen og elasticitet, og på højde med andre organer er underkastet slitage.
Regelmæssighed i forhold til anvendelse af dermaroller er kodeordet for at opnå optimalt udbytte af dermarollerbehandlinger, og altså forebygge alderstegn samt opbygge bedre elasticitet og bekæmpe slaphed og rynker.
En enkel behandling løser på ingen måde dine hudproblemer eller sikrer dig et rynkefrit ydre. Gentagelse med passende mellemrum til at huden kan komme sig over skaderne er nøglen til et smukkere udseende.
 

kollagen


 


DERMAROLLER ANBEFALES

Dermaroller er perfekt til at løse mange hudproblemer som f.eks.  behandling af ar efter acne, altså et problem, som er færdigbehandlet og nu står du i en situation, hvor du desværre har små ar, som du føler ødelægger dit udseende.
Dermaroller kan hjælpe med at opbygge kollagen og kan anvendes ved manglende elasticitet, og derfor kan anvendes i alle aldre. Resultaterne er selvfølgelig forskellige afhængig af din alder og hvornår du startede på dermarollerbehandlinger. Alle vil dog opleve stor gavn af dermarollerbehandling, såfremt den udføres korrekt.
Dermaroller kan hjælpe med at behandle strækmærker, så de bliver mindre synlige. Er du f.eks. gravid og oplever, at du har fået strækmærker, så skal du ikke kaste ud i dermarollerbehandlinger. Desværre skal graviditeten overstås inden man kan behandle strækmærkerne. Dermaroller er god til gamle strækmærker, som er hvide og ikke røde, som er tegn på hudirritation og betændelse.
Dermaroller kan reducere pigmenteringsfejl i huden, såfremt dermarollerbehandling kombineres med hudlysende produkter. Er du generet af pigmentering og ønsker du at reducere tilstanden kan dermaroller eller dermapen, hvor nålelængde kan tilpasses ethvert behandlingsområde optimere din behandling med lysende hudplejeprodukter.
 

DERMAROLLER FRARÅDES

Dermaroller er ikke din huds bedste ven,  når du har aktiv akne i udbrud. Du vil kun gøre skaden værre, idet aktive infektioner i behandlingsområdet skal have ro.
Dermaroller må ikke anvendes ved bakteriel infektion eller hudsygdomme, udslæt eller lignende i behandlingsområdet. Det er heller ikke tilrådeligt at anvende dermaroller, såfremt du har diabetes, da huden ikke har lige så let at komme sig efter skaderne.
Dermaroller skal heller ikke anvendes, såfremt du har tendenst til at danne fortykkede ar, lider af lysfølsomhed eller andre hudlidelser, da man skaber hudirritationer og stresser huden ved dermarollerbehandling.

 

Dermarollerbehandlinger frarådes ved friske strækmærker.

DERMAROLLERBEHANDLING & ALDER

Såfremt man har hudskader, f.eks. ar eller strækmærker vil man altid kunne opbygge kollagen og forbedre udseendet af ar. Dermarollerbehandlinger skal gentages systematisk gennem længere tid, dog aldrig på helt friske ar.
Er du i 30-35 år vil absolut have gavn af systematiske behandlinger om ikke andet blot 1 gang om måneden for at udsætte alderstegn og rynker, mens moden hud hud vil altid have glæde af dermaroller, da kollagenproduktionen falder med alderen, og stimulering af cellefornyelsen holder din hud mere ungdommelig.

DERMAROLLERBEHANDLING

 • Stimulation af kollagenproduktion med dermaroller er den første fase af behandlingen. den anden fase består i at anvende produkter, som indeholder en række potente ingredienser. 
 • Efter dermarollerbehandlingen er huden både åben og let irriteret, så det er fornuftigt at udnytte situationen og fylde huden op med gode næringsstoffer. Selv dyre hudplejeprodukter kan ikke passere hudens beskyttende barriere dels pga. partikelstørrelse, dels pga. den kemiske sammensætning. Det er faktisk under 1% af de aktive ingredienser, som trænger ind i huden. 
 • Ved at anvende dermaroller øges optagelsen markant og dermed udsættes aldringsprocesser på en helt ny måde. 

 

Behandling med dermaroller 0,30 kilde Environ

Behandling udført med dermaroller 0,20 mm. Serum med  A- og C-vitamin anvendt i forbindelse med behandlinger. Periode 5 år. Kilde Environ.

Ansigtet renses for makeup. Under hele procedures påvirkes huden og for at forebygge betændelsestilstande er det vigtigt, at din rulle er rengjort og din hud er rengjort og desinficeret. Fugt ansigtet og rens det med dine renseprodukter.
For at intesivere effekten udfør en mild eksfolierende behandling med f.eks. en AHA-frugtsyre peeling. Peeling blødgør, renser og desinficerer. Peeling fjerner døde hudceller og gør klar til den næste proces, hvor huden bliver mere modtagelig for at absorbere de sera, du anvender i forbindelse med behandlingen.  
Dermaroller skal anvendes systematisk. Behandl et område ad gangen, f.eks. panden, kinderne. Rul lodret, vandret flere gange på et og samme sted.    Anvend et jævnt og blidt tryk og rul med rolleren hen over huden. Husk ansigtet i huden, halsen og decoltage. Let rødme indikerer, at huden er færdigbehandlet. Hele proceduren tager gerne 15-20 minutter.
Efterfølgende anvend beroligende serum, beroligende ansigtmaske og beroligende samt fugtgivende creme.  Serum virker forebyggende på rynker og booster huden med  huden næringsstoffer.  Serum består af små molekyler og trænger dybt ind i huden. Din hud vil kræve lidt ekstra pleje i de følgende dage op til et par uger, afhængig af behandlingens intensitet.
Ingen foundation de første 24 timer. Huden er let rød og åben, så den skal ikke føles op med foundation, men boostes med lækre anti age ingredienser, da giver hudcellerne næring.
Undgå varme bade, sauna, og sol samt alkohol i de første 2 døgn efter behandlingen. Huden er super sensitiv og skal behandles med kærlighed og omtanke.

 


PERFEKTE SERA TIL DERMAROLLER

Serum har en anden partikelstørrelse end cremer. De små vitaminbomber  består af bittesmå partikler og trænger hurtigt ind i huden, og derfor gode til ansigtspleje.
De giver huden næring og i kombination med olier masser af fugt og pleje.
VÆRDIFULDE INGREDIENSER I SERUM
Antioxidanter beskytter mod frie radikaler og virker opbyggende:
Du skal lede efter følgende antioxidanter i sera:  Vitamin C, Vitamin E, Niacinamide = Vitamin B3, Retinol = Vitamin A, Coenzymer Q10.
Hyaluronsyre tilfører fugt og binder fugt i huden.

 


C-vitamin:
 • Stimuler bindevævsceller til at danne kollagen
 • C-vitamin beskytter mod solskader, har let lysende effekt 
 • C-vitamin er rigtig godt om sommeren, hvor huden udsættes mere for sollys.
 • C-vitamin beskytter mod frie radikaler og UV-stråler og vil give dig ekstra beskyttelse under en dagcreme eller solcreme.
 • Antioxidanter i form af C-vitamin, samt retinol vil virke godt til fedtet hudtype.
 • C-vitamin er en virksom antioxidant, som opbygger kollagen, har let lysende effekt på huden og forebygger aldring.
 • Ubetydelige solskader kan lysnes over tid med højkoncentreret C-vitaminpræparater. 


Hyaluronsyre:
 • Hyaluronsyre binder fugt og giver øjeblikkelig lifting effekt og tørTør hud har brug for ekstra fugt og næring
 • Lavmolekulær hyaluronsyre trænger dybt ind i huden
 • Hyaluronsyre i høje koncentrationer har en synligt 'plomp' effekt, hvor huden virker udglattet og lækker.
 • Men foruden hyaluronsyre, er det vigtigt, at serum er rig på vitaminholdige ingredienser, som stimulerer dannelse af kollagen, samt en høj koncentration af olier.

A-vitamin/Retinol:
 • A-vitamin gør din hud tykkere og af bedre kvalitet
 • A-vitamin forbedrer hudens elasticitet og dermed reducerer rynker
 • A-vitamin har opbyggende effekt, mens planteolier regulerer fugtbalancen og tilfører huden naturlige næringsstoffer, som optages hurtigt af huden.
 • Olieholdige sera er altid perfekte om vinteren, hvor huden udsættes for kulde og vind og har brug for nærende fedtsyre.


Peptider:
 • Peptider kan øge produktionen af kollagen og kaldes for naturlig botox
 • Peptider fungerer på celleniveau og fortæller cellerne at de skal danne kollagen. 
Du kan kombinere flere forskellige sera for at optimere din hudpleje, men serum skal aldrig virke udtørrende på huden, og skal derfor altid tilpasses din huds behov.
 

HVILKEN DERMAROLLER SKAL DU VÆLGE?

Hudlæger og kosmetologer anbefaler følgende retningslinjer for dermarollerbehandling. Disse retningslinjer er vejledende og du skal altid mærke efter hvordan din hud har det.  Huden skal aldrig overstresses, da det vil faktisk have den modsætte effekt.

DERMAROLLER NÅLELÆNGDE

 

Dermaroller 0,20 mm - 0,30 mm dagligt eller 2-3 x om ugen

 • Korte nåle er gode til behandling af ansigt, hals
 • De korte nåle fremmer optagelsen af hudplejeprodukter
 • Dermaroller opbygger kollagen og kan anvendes ved manglende elasticitet
Dermaroller 0,50 mm  2-3 x om ugen 
 • De mellemkorte nåle 0,50 mm er meget populære og rigtig gode til behandling af ansigt, hals
 • De korte nåle fremmer optagelsen af hudplejeprodukter
Dermaroller 0,75 mm - 2,50 mm hver 6. uge
 • De lange nåle er bedst til at behandle linjer og rynker i ansigt, eller til ar, cellulite og andre  kropsbehandlinger.

 

DERMAROLLER & AKNEAR

akne og dermaroller

 • Du skal regne med at forbedring af dybe rynker, strækmærker og ar tager tid.
 • Det afhænger af hvor store og gamle dine strækmærker er.  
 • Du skal afsætte min. 6 måneder - 2 år til arbehandlinger og vælge en dermaroller eller dermapen, som arbejder sig dybt ind i huden. 
 • Når dermaroller laver små huller i huden, dannes der kollagen og det giver et løft i huden.
 • Aknear samt ar ændrer gradvist udseende og virker mindre og mindre synlige.

BODYROLLER

 • Kropsbehandlinger skal udføres efter samme procedure som ansigtsbehandlinger.
 • Tag et bad inden behandlingen eller rens huden med tonic.
 • Anvendelse de rette plejeprodukter. Det stimulerer regenerationsprocesser, beroliger irriteret hud og booster huden med de rigtige næringsstoffer.
 • Dermaroller kan anvendes ved strækmærker, ar.

 

body roller


STERILISERING OG OPBEVARING AF RULLER

Ruller skal pakkes i sterile forhold (sterilisering ved gammastråling) - takket være denne proces er det ikke nødvendigt at desinficere det før første brug efter udpakning.
Efter proceduren skal rullen skylles med varmt rindende vand og nålene rengøres mekanisk - fjern rester af epidermis og serum med en blød børste.
Et andet absolut nødvendigt skridt er  desinfektion - hovedet er ikke modstandsdygtigt over for høj temperatur og kan derfor ikke udsættes for kolgende vand, man tåler fint spiritus eller alkohol.
Anbring derefter dermaroller  i beskyttelsesdækslet, indtil det er helt tørt.

Copyright © DERMADAY.DK  | Alle tekster på siden er beskyttet efter gældende dansk lovgivning