Rul dig smukkere med dermaroller

DERMAROLLER OPBYGGER KOLLAGEN

kosmetologDermarollerbehandling er et godt alternativ til laserbehandling og andre kosmetiske indgreb samt dybe kemiske peelinger. Det er en nem, effektiv og innovativ måde at genopbygge huden på. Det kræver vedholdenhed og en langsigtet planlægning i forhold til et virksomt hudplejeregime. 
Dermaroller forårsager med sine små nåle skader på huden. De små mikrokanaler opfattes af huden som noget, som skal reparereres. Huden går selvfølgelig straks i gang med at reparere på skaderne og derved dannes mere kollagen. Dermarollerbehandlinger er dog på ingen måde nogen kvik fix, som booster dine kollagenniveauer i løbet af få dage. 
kollagen
Kollagenproduktion skal stimuleres regelmæssigt, dog med nøje planlagte mellemrum. Huden er et levende organ, som med tiden mister kollagen og elasticitet, og på højde med andre organer er underkastet slitage.
Regelmæssighed i forhold til anvendelse af dermaroller er kodeordet for at opnå optimalt udbytte af dermarollerbehandlinger, og altså forebygge alderstegn samt opbygge bedre elasticitet og bekæmpe slaphed og rynker.
En enkel behandling løser på ingen måde dine hudproblemer eller sikrer dig et rynkefrit ydre. Gentagelse med passende mellemrum til at huden kan komme sig over skaderne er nøglen til et smukkere udseende.

 


DERMAROLLER ANBEFALES

DERMAROLLER ANBEFALES
1. Dermaroller er perfekt til at løse mange hudproblemer som f.eks.  behandling af ar efter acne, altså et problem, som er færdigbehandlet og nu står du i en situation, hvor du desværre har små ar, som du føler ødelægger dit udseende.
2. Dermaroller kan hjælpe med at opbygge kollagen og kan anvendes ved manglende elasticitet, og derfor kan anvendes i alle aldre. Resultaterne er selvfølgelig forskellige afhængig af din alder og hvornår du startede på dermarollerbehandlinger. Alle vil dog opleve stor gavn af dermarollerbehandling, såfremt den udføres korrekt.
3. Dermaroller kan hjælpe med at behandle strækmærker, så de bliver mindre synlige. Er du f.eks. gravid og oplever, at du har fået strækmærker, så skal du ikke kaste ud i dermarollerbehandlinger. Desværre skal graviditeten overstås inden man kan behandle strækmærkerne. Dermaroller er god til gamle strækmærker, som er hvide og ikke røde, som er tegn på hudirritation og betændelse.
4. Dermaroller kan reducere pigmenteringsfejl i huden, såfremt dermarollerbehandling kombineres med hudlysende hudplejeprodukter. Er du generet af pigmentering og ønsker du at reducere tilstanden kan dermaroller eller dermapen, hvor nålelængde kan tilpasses ethvert behandlingsområde optimere din behandling med lysende hudplejeprodukter.
 

DERMAROLLER FRARÅDES

 

DERMAROLLER FRARÅDES

1. Dermaroller er ikke din huds bedste ven,  når du har aktiv akne i udbrud. Du vil kun gøre skaden værre, idet aktive infektioner i behandlingsområdet skal have ro.
2. Dermaroller må ikke anvendes ved bakteriel infektion eller hudsygdomme, udslæt eller lignende i behandlingsområdet. Dermaroller skal heller ikke anvendes, såfremt du har tendenst til at danne fortykkede ar, lider af lysfølsomhed eller andre hudlidelser, da man skaber hudirritationer og stresser huden ved dermarollerbehandling.
3. Dermarollerbehandlinger frarådes ved friske strækmærker under graviditet.
4. Det er heller ikke tilrådeligt at anvende dermaroller, såfremt du har diabetes, da huden ikke har lige så let at komme sig efter skaderne.

DERMAROLLER & ALDER

Kliniske studier rapporteer om en reduktion af rynker og en forbedring i hduens elasticitet. Dermarollebehandling kan bedre slap hud. Når kollgenproduktionen øge - øges nemlig hudens elasticitet og tykkelse. 
Dermarollerbehandling er effektiv eller mindst lige så effektive som andre anti age metoder. Efter behandlingen ses ofte en forbedring i hudens glans, små og fine rynker synes reduceret og huden er låftet og mere elastisk.
Patienter som er oppe i årene og som jævnligt får udført dermarollerbehandling melder positivt tilbage, at deres hud er blevet pænere og har genvundet noget af den tabte ungdommelighed. 

Behandling med dermaroller 0,30 kilde Environ

Behandling udført med dermaroller 0,20 mm. Serum med  A- og C-vitamin anvendt i forbindelse med behandlinger. Periode 5 år. Kilde Environ.


 

DERMAROLLER - PROCEDURE

dermaroller procedureAnsigtet renses for makeup. Under hele procedures påvirkes huden og for at forebygge betændelsestilstande er det vigtigt, at din rulle er rengjort og din hud er rengjort og desinficeret. Fugt ansigtet og rens det med dine renseprodukter, overvej evt. mild peeling. Peeling blødgør, renser og desinficerer. Peeling fjerner døde hudceller og gør klar til den næste proces, hvor huden bliver mere modtagelig for at absorbere de sera, du anvender i forbindelse med behandlingen.  
Dermaroller skal anvendes systematisk. Behandl et område ad gangen, f.eks. panden, kinderne. Rul lodret, vandret flere gange på et og samme sted.    Anvend et jævnt og blidt tryk og rul med rolleren hen over huden. Husk ansigtet i huden, halsen og decoltage. Let rødme indikerer, at huden er færdigbehandlet. Hele proceduren tager gerne 15-20 minutter.
Efterfølgende anvend beroligende serum, ansigtmaske, evt. creme.  Serum virker forebyggende på rynker og booster huden med huden næringsstoffer.  Serum består af små molekyler og trænger dybt ind i huden. Din hud vil kræve lidt ekstra pleje i de følgende dage op til et par uger, afhængig af behandlingens intensitet.
Ingen foundation de første 24 timer. Huden er let rød og åben, så den skal ikke føles op med foundation, men boostes med lækre anti age ingredienser, da giver hudcellerne næring.
Undgå varme bade, sauna, og sol samt alkohol i de første 2 døgn efter behandlingen. Huden er super sensitiv og skal behandles med kærlighed og omtanke.

 


SERUM TIL DERMAROLLERBEHANDLING

Stimulation af kollagenproduktion med dermaroller er den første fase af behandlingen. den anden fase består i at anvende produkter, som indeholder en række potente ingredienser. 
Efter dermarollerbehandlingen er huden både åben og let irriteret, så det er fornuftigt at udnytte situationen og fylde huden op med gode næringsstoffer. Selv dyre hudplejeprodukter kan ikke passere hudens beskyttende barriere dels pga. partikelstørrelse, dels pga. den kemiske sammensætning. Det er faktisk under 1% af de aktive ingredienser, som trænger ind i huden. 
Ved at anvende dermaroller øges optagelsen markant og dermed udsættes aldringsprocesser på en helt ny måde. Serum har en anden partikelstørrelse end cremer. De små vitaminbomber  består af bittesmå partikler og trænger hurtigt ind i huden, og derfor gode til ansigtspleje. De giver huden næring og i kombination med olier masser af fugt og pleje.
serum dermarollerMange kosmetikproducenter anvender parabener, da de er gode til at  holde på holbarheden. Parabener har muligvis en skadelig virkning på vores helbred, og skal helst ikke indgå i kosmetikprodukter, og slet ikke når du anvender dermaroller. Dermaroller åbner huden og øger optagelsen af alt, og  parabener selv om de er tilladt i kosmetik,  trænger selvfølgelig dybere ind og dermed skader du  dig selv.
Dermaroller serum, som anvendes af kosmetologer, er udviklet til at være på små flasker, også kaldet ampuller.  Filosofien er, at du bruger serum til 1-2 dermaroller behandlinger og dine sera står ikke og fordamper på badeværelset. De er altid friske, indeholder ikke unødvendig kemi, men i stedet masser af vigtige ingredienser, som dine hud har godt af.
Serum skal maseres godt og grundigt ind i huden efter dermarollerbehandlinger.  De skal absorberes helt af huden, så der skal arbejdes lidt på sagen her. Det er ikke nok blot smøre dem blidt ind i ansigtet og regne med at jobbet er overstået. 
Sera findes i mange udgaver, de har som regel en konsistens, som er meget tyndere end cremer.  Serum har en anden partikelstørrelse end cremer, de skal ikke smøre huden, men blot fylde den op med næringsstoffer. De små vitaminbomber  består af bittesmå partikler og trænger hurtigt ind i huden.  De har lettere ved at trænge ind i hudens dybere lag, hvis huden er åben efter dermarollerbehandling. 
Summa summarum – sera skal altid anvendes efter dermaroller behandlinger. Du kan anvende dermaroller serum ved dermarollerbehandling og nedenfor kan du se eksempler på produkter, som er udviklet til at booste hudens kollagenproduktion, som kan fåes i shoppen. Klik blot på billedet.
 
1. Hyaluronic Roller Kit til tør hud, moden hud med tørhedstegn.
2. Energizing Roller Kit til alle hudtyper. Serum er en lille vitaminbomber, som booster huden med Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E, samt Vitamin B. 
3. Retinol Roller Kit til alle hudtyper, særlig god til moden hud og sensitiv , som har behov for høje koncentrationer Vitamin A og anti rynke effekt. 

hyaluronic roller kit

Energizing roller kitretinol roller kit

 

 

 

 

 

 

 

 


HVILKEN DERMAROLLER SKAL DU VÆLGE?

Hudlæger og kosmetologer anbefaler følgende retningslinjer for dermarollerbehandling. Disse retningslinjer er vejledende og du skal altid mærke efter hvordan din hud har det.  Huden skal aldrig overstresses, da det vil faktisk have den modsætte effekt.

DERMAROLLER NÅLELÆNGDE

 

Dermaroller 0,20 mm - 0,30 mm dagligt eller 2-3 x om ugen

 • Korte nåle er gode til behandling af ansigt, hals
 • De korte nåle fremmer optagelsen af hudplejeprodukter
 • Dermaroller opbygger kollagen og kan anvendes ved manglende elasticitet
Dermaroller 0,50 mm  2-3 x om ugen 
 • De mellemkorte nåle 0,50 mm er meget populære og rigtig gode til behandling af ansigt, hals
 • De korte nåle fremmer optagelsen af hudplejeprodukter
Dermaroller 0,75 mm - 2,50 mm hver 6. uge
 • De lange nåle er bedst til at behandle linjer og rynker i ansigt, eller til ar, cellulite og andre  kropsbehandlinger.

DERMAROLLER & AKNEAR

Dermaroller  har vist sig at være yderst effektiv til behandling af aknear. Når dermaroller laver små huller i huden, dannes der kollagen og det giver et løft i huden. Aknear samt ar ændrer gradvist udseende og virker mindre og mindre synlige.
Behandlingerne kræver nogen tålmodighed, idet dermarollerbehandling kun må udføres hver 6. ugeDu skal regne med, at forbedring af dybe rynker, strækmærker og ar tager tid. Det afhænger af størrelsen og alderen af dine ar.  Du skal afsætte min. 6 måneder - 2 år til arbehandlinger og vælge en dermaroller eller dermapen, som arbejder sig dybt ind i huden. 
Arbejder man i de dybere hudlag med længere nål f.eks. for at behandle acne ar, skal huden have lidt ekstra tid til at komme sig, men igen er skaderne næsten usynlige for det blotte øje. Efter behandlingen med dermaroller vil huden være rødlig, som solbrændt hud, og i nogle dage efter behandlingen kan man forvente nogen tørhed.
Resultaterne vil ses kort tid efter og vil øges indtil ti uger efter behandling. Behandlingen skulle bevirke, at hudens overflade pga. den kraftige kollagenproduktion, vil øges i tykkelse og elasticitet, hvorved man opnå en reduktion i fine linjer og rynker.
Det er i den efterfølgende periode på 6 uger som er afgørende for resultatet, hvor huden arbejder ekstra hårdt på at danne kollagen og elastin. Giver man huden de fornødne pauser til at danne kollagen er metoden uden risici og bivirkninger.
akne og dermaroller
 • Du skal regne med at forbedring af dybe rynker, strækmærker og ar tager tid.
 • Det afhænger af hvor store og gamle dine strækmærker er.  
 • Du skal afsætte min. 6 måneder - 2 år til arbehandlinger og vælge en dermaroller eller dermapen, som arbejder sig dybt ind i huden. 
 • Når dermaroller laver små huller i huden, dannes der kollagen og det giver et løft i huden.
 • Aknear samt ar ændrer gradvist udseende og virker mindre og mindre synlige.

 


UDSKIFTNING AF DERMAROLLER 

Dermaroller bliver sløv efter nogen tids brug, og du vil kunne mærke, at dermarolleren skal udskiftes.Generelt plejer man at sige, at efter 3-6 måneder, så er der tid til at købe en ny dermaroller. MEN det afhænger selvfølgelig af, hvor ofte du bruger din dermaroller.

Bruger du den ofte, f.eks. dagligt, så har du anvendt din dermaroller hele 90 gange i løbet af 3 måneder. Det er klart, at nålene udsættes for slitage og ikke er lige så effektive efter 3 måneders brug. Det er spildt arbejde at anvende en dermaroller, hvis den ikke har nogen effekt grundet slitage.

Dermaroller burde kunne holde til ca. 5 - 45 behandlinger, afhængig af nålelængde, dermarollerbehandlingens intensitet samt frekvens. Jo oftere du bruger din dermaroller, desto hurtigere skal den udskiftes. Dermaroller er et personligt hudredskab, som af hygiejniske årsager ikke skal deles med andre.
Dermarollerens levetid forlænges, hvis du opbevarer dermaroller forsvarligt i den medfølgende beholder. Nålene bliver ødelagt, hvis dermarolleren ligger og roder i en skuffe. Falder din dermaroller på gulvet, kan nålene blive bøjet og den kan ikke længere anvendes.
Ruller skal pakkes i sterile forhold (sterilisering ved gammastråling) - takket være denne proces er det ikke nødvendigt at desinficere det før første brug efter udpakning. Efter proceduren skal rullen skylles med rindende vand og nålene rengøres mekanisk - fjern rester af hud og serum med en blød børste.
Et andet absolut nødvendigt skridt er  desinfektion - hovedet er ikke modstandsdygtigt over for høj temperatur og kan derfor ikke udsættes for kolgende vand, man tåler fint spiritus eller alkohol. Anbring derefter dermaroller  i beskyttelsesdækslet, indtil det er helt tørt.


DERMAROLLER - MEN HVILKEN?

Selv om den første til at introducere dermastamp og dermaroller var dr. Fernanez og Environ har produceret den første dermaroller, så findes der efterhånden rigtig mange producenter af dermarollere både herhjemme og i udlandet, så hvad skal man vælge? 
Det optimale er at prøve sig frem og se hudens reaktion på dermarollerbehandling og finde frem til den foretrukne dermaroller. Dermaroller opbygges efter samme simple principper og de forskellige produkter er ofte fuldstændig identiske. Enhver dermaroller er gamma-strålebehandlet, certificeret, og sikker at anvende, men antallet af nåle samt nålelængde kan spille en vigtig rolle for udbyttet af behandlingen. 
De fleste dermaroller er udført i polymermateriale, som gør rengøring super nem og fleksibel. Dermaroller kan tåle vand og kan efterfølgende behandles med Klorhexidin, dog ikke overhældes med kogende vand. 
Dermarollernåle er udført af kirurgisk stål, titanium, eller guldbelægninger, altså materiale, som hverken kan ruste eller forårsage allergiske reaktioner. Kirurgisk stål er af medicinsk kvalitet. 
Dermaroller  0,5 mm er populær og kan sagtens anvendes et par gange om ugen, men du kan sagtens nøjes med langt færre behandlinger og opleve gode resultater. 1 - 3 dermarollerbehandlinger om måneden er super fint, især fordi huden får mulighed for at komme sig helt efter behandlingen.
Føler du, at huden har brug for et kick og der skal gøres noget mere drastisk hurtigt, så anvend dermaroller lidt mere systematisk i nogle uger og hvorefter du  kan holde en pause i et par måneder. Vær dog omhyggelig med dine få behandlinger og anvend de rette produkter for at få optimalt udbytte.  Husk, det er mest i pauserne, at huden opbygges på ny og giver dig det resultat du ønsker. 
Dermaroller med 540 nåle er mere skånsom mod huden, idet fakireffekten er større og penetrationen er ikke så dyb, derfor også perfekt til hjemmebehandlinger.Dermaroller med 192 nåle arbejder sig dybere ind i huden og behandlinger skal ikke udføres for ofte. 

 

 

Copyright © DERMADAY.DK  | Alle tekster på siden er beskyttet efter gældende dansk lovgivning