Dermaroller Vejledning

DERMAROLLER OPBYGGER KOLLAGEN

Dermarollerbehandling er et godt alternativ til laserbehandling og andre kosmetiske indgreb samt dybe kemiske peelinger. Det er en nem, effektiv og innovativ måde at genopbygge huden på.

 

Dermaroller er en lille rulle dækket med nåle, som man ruller hen over huden for at forårsage en lokal irritation i hudens struktur.

 

Dermaroller laver tusindvis af mikroskopiske huller i hudens overflade. I løbet af 5 minutter kan man skabe 500.000 mikrokanaler.  De små mikrokanaler opfattes af huden som små skader. Huden går selvfølgelig straks i gang med at reparere på skaderne og derved dannes mere kollagen. 

 

 

dermaroller og kollagen

 

Kosmetikkirurg Dr. Fernandes var den første til at introducere dermastamp og dermarollerbehandling. Fernandes  har en filosofi om, at huden skal beskyttes og stimuleres, således at den bevarer sin styrke, tykkelse og elasticitet. Han er modstander af, at der anvendes stærke peelinger, laserbehandlinger og dermabrasioterapi i antiaging terapier, idet disse gør huden meget tyndere.

 

Opbygning af kollagen kan provokeres ved at give huden optimale vilkår. Hudens  celler -  fibroblaster -  stimuleres til at arbejde bedre og dermed bevare et ungt udseende. Dermaroller er det rette redskab, som stimulerer hudens produktion af kollagen.

 

Kollagen og elastin giver huden styrke og elasticitet og dine ar, rynker samt strækmærker bliver mindre synlige, idet huden bliver tykkere. Effekten ses selvfølgelig tydeligt hos mere moden målgruppe, idet det er først omkring 30 års alderen, at niveauer af kollagen begynder at falde med ca. 1% om året.

DERMAROLLER ANBEFALES

 

 • Dermaroller er perfekt til at løse mange hudproblemer som f.eks.  behandling af ar efter acne.

 • Dermaroller kan hjælpe med at opbygge kollagen og kan anvendes ved manglende elasticitet

 • Dermaroller kan hjælpe med at behandle strækmærker, så de bliver mindre synlige.

 • Dermaroller kan reducere pigmenteringsfejl i huden, såfremt dermarollerbehandling kombineres med hudlysende produkter.

DERMAROLLER FRARÅDES

 • Dermaroller er ikke din huds bedste ven,  når du har aktiv akne i udbrud. Du vil kun gøre skaden værre, idet aktive infektioner i behandlingsområdet skal have ro.

 • Dermaroller må ikke anvendes ved bakteriel infektion eller hudsygdomme, udslæt eller ligendende i behandlingsområdet.

 • Dermaroller må ikke anvendes ved akne i udbrud - det skal behandles først

 • Dermaroller skal heller ikke anvendes, såfremt du har tendenst til at danne fortykkede ar eller lider af lysfølsomhed. 

HVILKEN DERMAROLLER SKAL DU VÆLGE?

Hudlæger og kosmetologer anbefaler følgende retningslinjer for dermarollerbehandling. 


Generelle regler:

 

DERMAROLLER NÅLELÆNGDE

Dermaroller 0,20 mm - 0,30 mm dagligt eller 2-3 x om ugen

Dermaroller med korte nåle er god til ansigt, hals

Dermaroller fremmer optagelsen af hudplejeprodukter

GOD til "gør det selv" dermarollerbehandling  

 

Dermaroller 0,50 mm  2-3 x om ugen 

Dermaroller med 0,50 mm er meget populær og rigtig god til ansigt, hals

Dermaroller god til at fremme optagelsen af hudplejeprodukter 

GOD til hjemmebehandlinger 

 

Dermaroller 0,75 mm - 2,50 mm hver 6. uge

Dermaroller med længere nåle er bedst til at behandle linjer og rynker i ansigt

Dermaroller med lange nåle er bedst til ar, cellulite & kropsbehandling

BEDST til at opbygge kollagen = bedst ANTI AGE EFFEKT

 

 

Disse retningslinjer er vejledende og du skal altid mærke efter hvordan din hud har det.  Huden kan sagtens være let irriteret, rød og sensitiv efter dermarollerbehandlinger selv med korte nåle. Huden skal aldrig overstresses, da det vil faktisk have den modsætte effekt og sætte ældningsprocesser i gang.  Så husk at mærk efter og tilpas behandlingen til din huds behov. 

 

Dermaroller  0,5 mm er populær og kan sagtens anvendes et par gange om ugen, men du kan sagtens nøjes med langt færre behandlinger og opleve gode resultater. 1 - 3 dermarollerbehandlinger om måneden er super fint, især fordi huden får mulighed for at komme sig helt efter behandlingen.

 

Føler du, at huden har brug for et kick og der skal gøres noget mere drastisk hurtigt, så anvend dermaroller lidt mere systematisk i nogle uger og hvorefter du  kan holde en pause i et par måneder. Vær dog omhyggelig med dine få behandlinger og anvend de rette produkter for at få optimalt udbytte.  Husk, det er mest i pauserne, at huden opbygges på ny og giver dig det resultat du ønsker. 

 

Dermaroller med 540 nåle er mere skånsom mod huden, idet faktireffekten er større og penetrationen er ikke så dyb, derfor også perfekt til behandlinger derhjemme. 

Dermaroller med 192 nåle arbejder sig dybere ind i huden og behandlinger skal ikke udføres for ofte. 

 

TILPAS DERMAROLLER TIL HUDPROBLEM

Når du vælger dermaroller skal du overveje følgende:

 

Hvilket område du ønsker at behandle?

 • Ansigt - 0,1-1,0 mm nålelængde anbefales afhængig af hudtype, alder.
 • Krop - 1,00 - 2,00 mm nålelængde anbefales afhængig af hudproblem. 

Hvilket problem ønsker du at behandle?

 • Små rynker - dermaroller 0,20 - 1,0 mm
 • Dybe rynker - dermaroller 0,50 - 1,5 mm
 • Strækmærker - dermaroller 1,50 - 2,0 mm
 • Ar - dermaroller 1,00 - 2,00 

Hudtype?

 • Sensitiv hud - dermaroller 0,10 - 0,30 mm nåle anbefales
 • Ung hud - dermaroller 0,10 - 0,50 mms
 • Moden hud -  dermaroller 0,50 mm - 1,00 mm 

 

DERMAROLLER BEHANDLING - TRIN FOR TRIN 

1. Ansigtet renses for makeup. Fugt ansigtet og rens det med dine renseprodukter. Brug antibakterielle produkter i form af tonic eller peeling. Peelinger fjerner døde hudceller og virker yderligere desinficerende.

Obs. kosmetologer anvender peelinger inden dermarollerbehandling. Peelinger virker desinficerende og eksfolierende samt har anti bakteriel effekt.  

 

2. Dermaroller skal anvendes systematisk. Behandl et område ad gangen, f.eks. panden, kinderne, osv., ikke noget med at rulle på må og få. Anvend et jævnt og blidt tryk og rul med rolleren hen over huden - lodret/vandret/diagonalt  og systematisk.  Rul  max. 10 - 15 x i forskellige retninger pr. behandlingsområde. 

 

3. Rul aldrig samme sted alt for længe, men flyt dermaroller, så du får lavet så mange huller som muligt i stedet for at rulle i de samme huller i huden.  Se evt. vores dermarollervideo, hvor behandlingen udføres af kosmetolog.   

 

4. Efterfølgende anvend serum. Serum virker forebyggende på rynker og booster huden med  huden næringsstoffer. Serum består af små molekyler og trænger dybt ind i huden. Huden kan også virke ekstra tør efter behandlingen og serums små molekyler bidrager til at disse tørhedstegn aftager meget hurtigere. 

 

5. Ingen make-up i form af foundation de første 24 timer. Huden er let rød og åben, så den skal ikke føles op med foundation, men boostes i stedet med lækre anti age ingredienser. 

 

6. Anvend gerne serum flere gange i løbet af de første 24 timer. Serum booster huden med næringsstoffer, hvorved kollagen opbygges hurtigere og helingsprocesser forløber hurtigere. Ved tørhedstegn anvend gerne serum flere gange dagligt for at fugte huden og booste den med næringsstoffer. 

 

 

DERMAROLLER RESULTATER

Filosofien bag dermaroller er, at huden skal stimuleres til at danne kollagen. Men efter dermarollerbehandlingen er huden både åben og let irriteret, så det er fornuftigt at udnytte situationen og fylde huden op med gode næringsstoffer. 

Huden består nemlig af flere lag (epidermis  = overhud) samt (dermis = læderhud) og ved at åbne flere af disse lag bliver forsyningen af næringsstoffer optimeret markant. Stimulation af kollagenproduktion med dermaroller er således den første fase af behandlingen.Den anden fase består i at anvende produkter, som indeholder en række potente ingredienser.

Generelt beskytter vores hud mod ydre faktorer og selv dyre hudplejeprodukter kan ikke passere hudens beskyttende barriere dels pga. partikelstørrelse, dels pga. den kemiske sammensætning. Det er faktisk under 1% af de aktive ingredienser, som trænger ind i huden, mens de resterende 99% forbliver uudnyttet.  Ved at anvende liposomer eller indkapsling af de aktive ingredienser øges optagelsen af de aktie ingredienser med nogle procent. Ved at anvende dermaroller øges optagelsen markant og dermed udsættes aldringsprocesser på en helt ny måde. 

Vi bliver ofte spurgt,  hvad det er bedst at anvende i forbindelse med dermarollerbehandlinger for at opnå et optimalt resultat af behandlingen.

 

 • Er det nødvendigt at anvende serum sammen med dermaroller?
 • Dermaroller og egne hudplejeprodukter er det ok?
 • Hvilke produkter er de helt rigtige sammen med dermaroller?
 • Er det bedst at anvende cremer eller sera?

 

Behandling med dermaroller 0,30 kilde Environ

Behandling udført med dermaroller 0,20 mm. Serum med  A- og C-vitamin anvendt i forbindelse med behandlinger. Periode 5 år. Kilde Environ.

Ingredienser med bevist klinisk effekt er:  A-vitamin, E-vitamin, og C-vitamin, samt peptider. Koncentrationen af disse aktive ingredienser må også gerne øges over tid.

Det er kombinationen af dermarollerbehandlinger samt anvendelsen af disse nøje udvalgte hudplejeprodukter, der resulterer i en øget produktion af kollagen.  Huden bliver i princippet lidt tykkere af dermarollerbehandlinger, og det resulterer i, at rynkerne bliver mindre synlige, slapheden i huden aftager og huden genvinder et mere ungdommeligt udseende.

Ved misfarvninger i huden, pigmentpletter, og ujævn hudtone anbefaler man dermaroller 0,5 mm i kombination med rigtige hudplejeprodukter, som behandler hyperpigmentering. Behandlinger med dermaroller handler her om at genopbygge og inducere ny kollagen samt elastin uden dog at skade melanocytter, som ligger i huden på omkring 0,5 mm dybde. 

PERFEKTE SERA TIL DERMAROLLER

Hyaluronsyre:

 • Hyaluronsyre binder fugt og giver øjeblikkelig lifting effekt
 • Hyaluronsyre er meget populær, men findes i forskellige kvalitet. Tjek koncentration af hyaluronsyre og om der er tale om lavmolekulær og højmolekulær hyaluronsyre
 • Lavmolekulær hyaluronsyre trænger dybt ind i huden
 • Højmolekulær hyaluornsyre lægger sig oven på huden og binder fugt
 • God til alle aldersgruppe og hudtyper
 • Rigtig god ved små tørhedsrynker og tørhedstegn
 • Dermaroller 0,1 - 0,5 mm god til dermarollerbehandling med hyaluronsyre

 

C-vitamin:

 • Stimulerer bindevævsceller til at danne kollagen
 • C-vitamin optages i dermes (læderhuden) og giver opstrammende effekt
 • C-vitamin beskytter mod solskader, har let lysende effekt 
 • God til alle aldersgrupper
 • Dermaroller 0,1 - 1,00 mm god til dermarollerbehandling med C-vitamin

 

A-vitamin/Retinol:

 • A-vitamin gør din hud tykkere og af bedre kvalitet
 • A-vitamin forbedrer hudens elasticitet og dermed reducerer rynker
 • A-vitamin findes i forskellige koncentrationer og under forskellige betegnelser, ikke alle typer a-vitamin er lige effektive
 • A-vitamin behandler rynker, linjer samt akne og arbejder i det hudlag man kalder for epidermis
 • God til alle aldersgrupper, idet a-vitamin behandler flere hudproblemer
 • Dermaroller 0,1 - 1,00 mm god til dermarollerbehandling med Retinol Serum med Retinol H 10, som ikke udløser irritation
 • Andre produkter med retinol skal du teste først inden du udfører dermarollerbehandling

 

Peptider:

 • Peptider kan øge produktionen af kollagen og kaldes for naturlig botox
 • Peptider fungerer på celleniveau og fortæller cellerne at de skal danne lollagen. 
 • De understøtter naturlige regenerationsprocesser og giver ingen bivirkninger
 • Peptider er gode til moden hud, altså 40+
 • De populære peptider - Matrixyl, Argereline, Syn-ake
 • Dermaroller 0,1 - 1,00 mm god til dermarollerbehandling med peptider

SERUM HELST UDEN PARABENER

 

dermaroller og serum uden parabenerMange kosmetikproducenter anvender parabener, da de er gode til at  holde på holdbarheden. Parabener har muligvis en skadelig virkning på vores helbred, og skal helst ikke indgå i kosmetikprodukter, og slet ikke når du anvender dermaroller. Dermaroller åbner huden og øger optagelsen af alt, og  parabener selv om de er tilladt i kosmetik,  trænger selvfølgelig dybere ind og dermed skader du  dig selv.

 

Dermaroller serum, som anvendes af kosmetologer, er udviklet til at være på små flasker, også kaldet ampuller.  Filosofien er, at du bruger serum til 1-2 dermarollerbehandlinger og dine sera står ikke og fordamper på badeværelset. De er altid friske, indeholder ikke unødvendig kemi, men i stedet masser af vigtige ingredienser, som dine hud har godt af.

Serum skal maseres godt og grundigt ind i huden efter dermarollerbehandling.  De skal absorberes helt af huden, så der skal arbejdes lidt på sagen her. Det er ikke nok blot smøre dem blidt ind i ansigtet og regne med at jobbet er overstået. 

Sera findes i mange udgaver, de har som regel en konsistens, som er meget tyndere end cremer.  Serum har en anden partikelstørrelse end cremer, de skal ikke smøre huden, men blot fylde den op med næringsstoffer. De små vitaminbomber  består af bittesmå partikler og trænger hurtigt ind i huden.  De har lettere ved at trænge ind i hudens dybere lag, hvis huden er åben efter dermarollerbehandling. 

Summa summarum – sera skal altid anvendes efter dermarollerbehandling. Du kan anvende dermaroller serum på ampuller i forbindelse med disse og en anden type serum, som du ved din hud elsker til daglig under dine cremer. Du kan også vælge at anvende dermaroller serum som kurbehandling i 7 dage, derefter kun 1 x 2 ugtl. for at vedligeholde effekten.

RETNINGSLINJER  EFTER DERMAROLLERBEHANDLING

Dermarollerbehandlinger åbner huden, hvilket kræver den rette pleje og beskyttelse efterfølgende. Udfører du behandlinger dagligt med dermaroller med korte nåle, vil din hud ikke udvise irritation og rødme. Dermaroller med lange nåle har dog en helt anden effekt på huden, og kræver lidt større omtanke og små ændringer i hudplejerutinerne.

 

 • Solcreme beskytter din hud og kan anvendes allerede 4 timer efter behandlingen. 

 

 • Huden kan være lidt mere tør efter en dermarollerbehandling, så anvend gerne fugtgivende serum flere gange dagligt efter behandlingen. Har du anvendt  dermaroller med korte nåle varer tørhedssymptomerne kun i 2-4 dage. Har du anvendt dermaroller med længere nåle kan tørhedstegn og efterfølgende fugtgivende behandling vare 7-10 dage.

 

 • Anvendelse af professionelle hudplejeprodukter minimerer mange af disse symptomer og får huden til at komme sig betydeligt hurtigere.

 

 • Undgå sauna, og solbadning lige efter dermarollerbehandling især med lange nåle. Huden er irriteret og sensitiv og har brug for at komme sig efter behandlingen. 

 

DERMAROLLER KONTRA DERMAPEN

 

dermaroller behandling med dermapen

Dermapen blev beskrevet som den magiske pen af amerikanske medier, da den blev introduceret i USA og fik dengang den prestigefylde pris som Best Medical Device ved Aesthetic Show i Las Vegas.

Dermapenens ultratynde nåle vibrerer let og forårsager bittesmå hudskader.  Dette iværksætter helt naturlige genopbygningsprocesser, som udsætter hudens aldring.  Det er en indbygget autofunktion, som er helt naturlig og som mobiliserer cellerne til at producere nye kollagen og elastinfibre i huden.  Begejstringen skyldes mest, at denne type behandling er yderst effektiv, men ikke nogen invasiv behandling.

Huden danner selv nyt væv, hvorved hudens struktur forbedres, rynker udfyldes og ar minimeres.  Huden bliver lysere, mere spændstig  og med andre ord yngre. Maksimum effekt og no down time. Behandlingen udløser rødme og irritation, som mest af alt minder om let solskoldethed, men forsvinder forholdsvis hurtigt.    

Dermapen anvendes på klinikker ved dermarollerbehandling og fordele ved at anvende dermapen er mange:

 

 • Sikker og mere effektiv til at gennembore huden end traditionel dermaroller
 • Har en overlegen effekt på kollagen og elastinforyngelse
 • Multi-speed og justerbar nåledybde fra 0 mm - 2 mm
 • Nålenes længde kan reguleres afhængig af hudens tilstand, alder, tykkelse og hudproblem.
 • Høj effektivitet
 • Behandler vanskelige steder effektivt

DERMAROLLER & AKNEAR

akne og dermaroller

Du skal regne med, at forbedring af dybe rynker, strækmærker og ar tager tid. Det afhænger af størrelsen og alderen af dine ar.  Du skal afsætte min. 6 måneder - 2 år til arbehandlinger og vælge en dermaroller eller dermapen, som arbejder sig dybt ind i huden. 

 

Arbejder man i de dybere hudlag med længere nål f.eks. for at behandle acne ar, skal huden have lidt ekstra tid til at komme sig, men igen er skaderne næsten usynlige for det blotte øje. Efter behandlingen med dermaroller vil huden være rødlig, som solbrændt hud, og i nogle dage efter behandlingen kan man forvente nogen tørhed.

 

Resultaterne vil ses kort tid efter og vil øges indtil ti uger efter behandling. Behandlingen skulle bevirke, at hudens overflade, pga. den kraftige kollagenproduktion, vil øges i tykkelse og elasticitet, hvorved man opnå en reduktion i fine linjer og rynker. Det er i den efterfølgende periode på 6 uger som er afgørende for resultatet, hvor huden arbejder ekstra hårdt på at danne kollagen og elastin. Giver man huden de fornødne pauser til at danne kollagen er metoden uden risici og bivirkninger. 

 

Dermaroller  har vist sig at være yderst effektiv til behandling af aknear. Når dermaroller laver små huller i huden, dannes der kollagen og det giver et løft i huden. Aknear samt ar ændrer gradvist udseende og virker mindre og mindre synlige. Behandlingerne kræver nogen tålmodighed, idet dermarollerbehandling kun må udføres hver 6. uge. 

 

Behandling og forbedring af akne ar tager tid, men man skal altid afvente med at behandle friske ar med dermaroller. 

DERMAROLLER & KROP

Kropsbehandlinger skal udføres efter samme procedure som ansigtsbehandlinger. Det er vigtigt at rense huden før dermarollerbehandling. Begynder du at udvikle små allergiske reaktioner i form af bumser og knopper, så anvend en peeling før behandlingen. Peelinger virker eksfolierende og dræber bakterier. Dette minimerer risikoen for allergiske reaktioner. Klorhexidin skal ikke anvendes til desinfektion af huden, men til desinfektion af dermarolleren efter behandlingen.

Anvendelse af plejeprodukter er ligeledes vigtig i forbindelse med kropsbehandlinger. Det stimulerer regenerationsprocesser, beroliger irriteret hud og booster huden med de rigtige næringsstoffer.


Dermaroller kan anvendes ved strækmærker, ar, men de færreste er klar over, at appelsinhud kan behandles med dermaroller med gode resultater. Disse behandlinger kan udføres nærmest året rundt, også om sommeren. Vær dog indstillet på at anvende gode solcremer med høj faktor.

body roller

 

Til kropsbehandlinger skal man vælge dermaroller med længere nåle 1,00 mm eller 1,50 mm.

Det er bedst med 1,5 mm, idet fedtniveauet på kroppen er oftere højere end i ansigtet. Huden på kroppen er lidt tykkere end i ansigtet, hvorfor anvendelse af dermaroller med korte nåle ikke vil have samme effekt.

Body Roller med langt flere nåle og bredde er specielt udviklet til kropsbehandlinger. Body Roller er bredere end almindelig dermaroller, ca. 3 - 3,5 cm og kan derfor kun anvendes til kropsbehandlinger.

 

DERMAROLLER OG ALDER

Kliniske studier rapporteer om en reduktion af rynker og en forbedring i hduens elasticitet. Dermarollebehandling kan bedre slap hud. Når kollgenproduktionen øge - øges nemlig hudens elasticitet og tykkelse. 

Dermarollerbehandling er effektiv eller mindst lige så effektive som andre anti age metoder. Efter behandlingen ses ofte en forbedring i hudens glans, små og fine rynker synes reduceret og huden er låftet og mere elastisk.

Patienter som er oppe i årene og som jævnligt får udført dermarollerbehandling melder positivt tilbage, at deres hud er blevet pænere og har genvundet noget af den tabte ungdommelighed. 

 

DERMAROLLER OG BEDØVELSE

Vi anbefaler ikke at anvende nogen bedøvelse ved dermarollerbehandling, da behandlinger med korte nåle ikke kræver det.

 

Behandlinger med længere nåle kan derimod være mere smertefulde og kan kræve lokalbedøvelse for at man udføre en optimal behandling. Der findes lokalbedøvende cremer, som kan fås i håndkøb på apoteket. Disse cremer indeholder bl.a. Lidocain og Prylocain. 

 

Grunden til at vi ikke anbefaler bedøvelse er enkelt. Al medicin kan give bivirkninger. Du kan risikere at udvikle brændende og kløende fornemmelse, stærk rødme og væskeophobninger og mange andre interessante bivirkninger. 

HVORDAN RENSER DU DIN DERMAROLLER?

Dermaroller skal ikke renses ved udpakning, da den pakkes i sterile omgivelser (gammastråling).

Dermaroller skal dog renses efter brug under varmt vand, så man få fjernet rester af serum etc. Derefter skal dermaroller desinficeres med Klorhexidin Spray eller Hospitalssprit. Nålene skal altid holdes sterile og desinficeres efter brug.

Renser du dermaroller før behandlingen, skal du være opmærksom på, at den skal være helt tør, således at du ikke indarbejder Klorhexidin eller Hospitalssprit ind i huden. Du kan ryste dermaroller efter du har sprayet den af, indtil den er helt tør.

 

Ved anvendelse af olieholdig serum, skal du først udføre dermarollerbehandling og anvende serum efterfølgende. Din dermaroller vil suge olien til sig og vil være svær at rengøre, hvis du anvender dermaroller efter at du har påført olieholdige hudplejeprodukter.


DERMAROLLER PIVER I BRUG

Synes du din dermaroller piver og er uudholdelig at høre på, så er der ikke andet at gøre end at afmontere hovedet og give det lidt olie.

1. Afmontering af dermarollerhoved  

2. Påfør olie

3. Fordel olien godt  

4. Sæt hovedet på igen  

5. Klik lyd indikerer, at hovedet er sat korrekt på  

6. Kontroller om dermaroller ruller korrekt.

dermaroller piver

UDSKIFTNING AF DERMAROLLER 

Dermaroller bliver sløv efter nogen tids brug, og du vil kunne mærke, at dermaroller skal udskiftes.Generelt plejer man at sige, at efter 3-6 måneder, så er der tid til at købe en ny dermaroller. MEN det afhænger selvfølgelig af, hvor ofte du bruger din dermaroller.


Bruger du den ofte, f.eks. dagligt, så har du anvendt din dermaroller hele 90 gange i løbet af 3 måneder. Det er klart, at nålene udsættes for slitage og ikke er lige så effektive efter 3 måneders brug. Det er spildt arbejde at anvende en dermaroller, hvis den ikke har nogen effekt grundet slitage.

Dermaroller burde kunne holde til ca. 5 - 45 behandlinger, afhængig af nålelængde, dermarollerbehandlingens intensitet samt frekvens. Jo oftere du bruger din dermaroller, desto hurtigere skal den udskiftes. 
Dermaroller er et personligt hudredskab, som af hygiejniske årsager ikke skal deles med andre.

 

Dermarollerens levetid forlænges, hvis du opbevarer dermaroller forsvarligt i den medfølgende beholder. Nålene bliver ødelagt, hvis dermaroller ligger og roder i en skuffe. Falder din dermaroller på gulvet, kan nålene blive bøjet og den kan ikke længere anvendes.

 

DERMAROLLER & PRODUCENT

Selv om den første til at introducere dermastamp og dermaroller var dr. Fernanez og Environ har produceret den første dermaroller, så findes der efterhånden rigtig mange producenter af dermarollere både herrhjemme og i udlandet, så hvad skal man vælge? 

 

Det optimale er at prøve sig frem og se hudens reaktion på dermarollerbehandling og finde frem til den foretrukne dermaroller. Dermaroller opbygges efter samme simple principper og de forskellige produkter er ofte fuldstændig identiske. Enhver dermaroller er gamma-strålebehandlet, certificeret, og sikker at anvende, men antallet af nåle samt nålelængde kan spille en vigtig rolle for udbyttet af behandlingen. 

 

De fleste dermaroller er udført i polymermateriale, som gør rengøring super nem og fleksibel. Dermaroller kan tåle vand og kan efterfølgende behandles med Klorhexidin, dog ikke overhældes med kogende vand. 

Dermarollernåle er udført af kirurgisk stål, titanium, eller guldbelægninger, altså materiale, som hverken kan ruste eller forårsage allergiske reaktioner. Kirurgisk stål er af medicinsk kvalitet. 

 

Det samme gælder for hudplejeprodukter, som du anvender i forbindelse med dermarollerbehandling.  Din hud kan have forskellige behov på forskellige tidspunkter i dit liv. Ung hud er mere fedtet og har større problemer med urenheder og vil ofte ikke have godt af anti age ingredienser, som er tilpasset moden hud. Ung hud indeholder masser af kollagen, så udbyttet af dermarollerbehandling vil ikke være synlige. Moden hud har derimod brug for hele paletten af anti age ingredienser. 

God fornøjelse med dermarollerbehandling!

 

 

 

Copyright © DERMADAY.DK  | Alle tekster på siden er beskyttet efter gældende dansk lovgivning