Dermaroller I Dermaroller derhjemme

DERMAROLLER - HJEMMEBEHANDLING

dermaroller hjemmebehandling
Dermaroller har kun en funktion -  at stimulere huden til at danne kollagen og elastin og dermed gøre huden tykkere. 
Det resulterer i, at rynkerne bliver mindre synlige, slapheden i huden aftager og huden genvinder et mere ungdommeligt udseende. 
Hudlæger tilpasser dermarollerbehandlingen til din hud og din alder - produkterne tilpasses, således at din hud kommer sig hurtigt og regenerationsprocesser intensiveres.
Det samme skal du gøre, når du selv udfører hjemmebehandlinger.

 

 


DERMAROLLER & HUDENS STRUKTUR

HUDENS OPBYGNING

 • Huden er opbygget af flere lag og disse lag skal aktiveres til at danne kollagen.
 • Overhud / Epidermis har tynde nervetråde, som har betydning for tryk, berøring og smerte. Det er derfor dermarollerbehandling kan mærkes.
 • Overhud / Epidermis har ikke nogen blodkar, og din dermarollerbehandling er dermed ikke nogen blodig affære.
 • Overhud / Epidermis får selvfølgelig næring fra de blodkar, som findes i hudens mellemste lag, dermis, også kaldet læderhuden. Ved dermarollerbehandlinger med korte nåle tilføres der direkte næring til overhud. 
 • Dermis / Læderhud indeholder føleorganer, hårfollikler, talg, svedkirtler, blodkar og lymfekar, samt en række celler, som er vigtige for kroppens immunforsvar. Disse forskellige dele af dermis er omgivet af bindevæv, som også kaldes for kollagen.
 • Kollagen danner en hel masse tværgående fibre, som har betydning for hudens struktur og elasticitet. Huden mister en del elasticitet ved f.eks. langvarig lyspåvirkning, f.eks. ved solbadning. 
 • Hos ryger nedsættes dannelsen af kollagen og huden mister hurtigere sin elasticitet og man får rynker. For at stimulere dannelse af mere kollagen ved dermarollerbehandling, skal man også aktivere dette hudlag. 

 


OPTIMER DINE RESULTATER MED DERMAROLLER 

Dermaroller reducerer linjer og rynker og ved at kombinere de rette hudplejeprodukter kan du opnå samme resultater derhjemme som på klinik. 
Dermaday fører professionelle hudplejeprodukter udviklet til professionelle dermarollerbehandlinger. Kendetegnet for disse produkter er høj koncentration af aktive ingredienser og rene ingredienser, som efterspørges af kosmetologer og garanterer et godt udbytte af dermarollerbehandling.

dermaroller og hyaluronserum

Hyaluronsyre:  
 • Hyaluronsyre fugter og binder fugt i huden, hvorved tørhedstegn i huden og tørhedsrynker reduceres. Moden hud, som har tegn på tørhed vil kunne have gavn af hyaluronsyrebehandling, mens yngre hud vil ikke opleve den store effekt.
 • Dermaroller fører hyaluronsyre dybere ind i huden.Clarena - Hyaluron Kit med Hyaluronic Roller Cocktail indeholder meget høje koncentrationer af Hyaluronsyre, nemlig hele 5%. Der er tale om lavmolekulære hyaluronsyre, altså meget små molekyler, som er i stand til at trænge ind i huden.
 • Dermaroller med korte og lange nåle kan kombineres med hyaluronsyre. Effekten er ret umiddelbar. 

dermaroller og retinol serumA-vitamin / retinol:

 • Retinol opbygger kollagen og reducerer små linjer og rynker. A-vitamin er effektiv i høj koncentration og i forbindelse med dermaroller boostes cellerne til at producere mere kollagen.
 • A-vitamin er et anti rynke vitamin og et af nøgleingredienser i anti age pleje. Retinol gør din hud tykkere og af bedre kvalitet. 
 • Renew Extreme  kombinerer A-vitamin, E-vitamin, C-vitamin, squalane samt gode planteolier og dermed booster huden til at regenerere hurtigt efter dermarollerbehandling. 
Serum har som regel en tyndere konsistens end cremer og en hel anden partikelstørrelse, som trænger nemmere ind i huden. Serum trængere yderligere hurtigere ind i hudens dybere lag, hvis huden er åben efter dermarollerbehandlinger.
Cremer har en anden effekt end sera, idet de af mange årsager ikke kan indeholder samme mængde næringsstoffer. Cremer har en anden konsistens og en anden funktion, men de fugter og smører, hvorfor partiklerne er meget større.
Kombinationsprodukter, hvor man f.eks. kombinerer kollagen, hylauronsyre samt peptider arbejder på flere fronter, først og fremmest rynkereduktion samt forebyggelse af slaphed i huden. Anti Age produkter er meget ofte kombinationsprodukter, hvor flere anti age ingredienser sammensættes for at yde optimal effekt.
Ønsker du vejledning omkring Dermadays mange Dermaroller Kits, så kontakt os på mail kundeservice@dermaday.dk eller tlf.nr. 61451290 ml. 10--14.00. Vi  vejleder gerne i forhold til valg af vores produkter!