Dermaroller I Dermaroller derhjemme

DERMAROLLER - HJEMMEBEHANDLING

 

Alle er efterhånden klar over, at dermarolleren skaber mange mikrokanaler i huden, og derved stimuleres huden til at reparere på skaderne, hvorved kollagen opbygges. Det er kombinationen af dermarollerbehandlinger samt anvendelsen af disse nøje udvalgte hudplejeprodukter, der resulterer i en øget produktion af kollagen. 


 

dermaroller og serum


Dermaroller har en funktion -  at stimulere huden til at danne kollagen og elastin og dermed gøre huden tykkere. Det resulterer i, at rynkerne bliver mindre synlige, slapheden i huden aftager og huden genvinder et mere ungdommeligt udseende.  

 

Hudlæger tilpasser dermarollerbehandlingen til din hud og din alder. Produkterne tilpasses, således at din hud kommer sig hurtigt og regenerationsprocesser intensiveres. 

 

Det samme skal du gøre, når du selv udfører dermarollerbehandlinger hjemme. En dermaroller er det første nødvendige redskab, men det skal altid suppleres med produkter.

DERMAROLLER & HUDENS STRUKTUR


For at optimere dine dermarollerbehandlinger skal du kende til hudens struktur og kombinere dine behandlinger med rette hudplejeprodukter, samt de rette nåle. Produkterne fremmer helingsfasen og booster huden med aktive ingredienser, så den kommer sig i en fart, men kan også behandle specifikke problemer.  

 

HUDENS OPBYGNINGHuden består af flere mikroskopiske hudlag (epidermis  = overhud) samt (dermis = læderhud), samt subcutis som er underhud. 

 

Ved dermarollerbehandling er det vigtigt at lave mikrokanaler i epidermis og nogle gange også i dermis, idet ved at åbne flere af disse lag bliver forsyningen af næringsstoffer optimeret markant. 

 

I det øverste hudlag - overhuden finder man stamceller, samt en række vigtige celler, som f.eks. melanocytter, som er pigmentproducerende celler, og deres aktivitet bestemmer hudens farve.

 

Overhuden er selvfølgelig ikke lige tyk alle steder i huden. På øjenlågene er hudlaget ekstremt tyndt, kun 0,05 mm, mens på hænder og fodsåler er huden rigtig tyk 1,5 mm.  

 

Valget af dermaroller nåle afhænger rigtig meget af, hvilket område du ønsker at behandle. Vil man være på den sikre side, skal man vælge nålelængde 0,1 mm - 0,5 mm. 

 

Epidermis har tynde nervetråde, som har betydning for tryk, berøring og smerte. Det er derfor dermarollerbehandling kan mærkes. Epidermis har dog ikke nogen blodkar, og din dermarollerbehandling er dermed ikke nogen blodig affære.

 

Epidermis får selvfølgelig næring fra de blodkar, som findes i hudens mellemste lag, dermis, også kaldet læderhuden. Ved dermarollerbehandlinger med korte nåle tilføres der direkte næring til overhud. 

 

Læderhuden indeholder føleorganer, hårfollikler, talg, svedkirtler, blodkar og lymfekar, samt en række celler, som er vigtige for kroppens immunforsvar. Disse forskellige dele af dermis er omgivet af bindevæv, som også kaldes for kollagen.

 

Kollagen danner en hel masse tværgående fibre, som har betydning for hudens struktur og elasticitet. Huden mister en del elasticitet ved f.eks. langvarig lyspåvirkning, f.eks. ved solbadning.

 

Ryger man bliver dannelsen af kollagen også nedsat og huden mister elasticitet og man får rynker.  For at stimulere dannelse af mere kollagen ved dermarollerbehandling, skal man også aktivere dette hudlag. 

 

OPTIMER DINE RESULTATER MED DERMAROLLER 

Dermaroller reducerer linjer og rynker og ved at kombinere de rette hudplejeprodukter kan du opnå samme resultater derhjemme som på klinik. 

 

Dermaday fører professionelle hudplejeprodukter udviklet til professionelle dermarollerbehandlinger. Kendetegnet for disse produkter er høj koncentration af aktive ingredienser og rene ingredienser, som efterspørges af kosmetologer og garanterer et godt udbytte af dermarollerbehandling. 

 

dermaroller og hyaluronserum

 

Hyaluronsyre:  Hyaluronsyre fugter og binder fugt i huden, hvorved tørhedstegn i huden og tørhedsrynker reduceres.

 

Moden hud, som har tegn på tørhed vil kunne have gavn af hyaluronsyrebehandling, mens yngre hud vil ikke opleve den store effekt.

Dermaroller fører hyaluronsyre dybere ind i huden.

 

Clarena - Hyaluron Kit med Hyaluronic Roller Cocktail indeholder meget høje koncentrationer af Hyaluronsyre, nemlig hele 5%. Der er tale om lavmolekulære hyaluronsyre, altså meget små molekyler, som er i stand til at trænge ind i huden.

 

Dermaroller med korte og lange nåle kan kombineres med hyaluronsyre. Effekten er ret umiddelbar. 

 

 

dermaroller og retinol serum

 

A-vitamin / retinol - opbygger kollagen og reducerer små linjer og rynker. A-vitamin er effektiv i høj koncentration og i forbindelse med dermaroller boostes cellerne til at producere mere kollagen. A-vitamin er et anti rynke vitamin og et af nøgleingredienser i anti age pleje. Retinol gør din hud tykkere og af bedre kvalitet. 

 

Dette sæt kombinerer A-vitamin, E-vitamin, C-vitamin.squalane samt gode planteolier og dermed booster huden til at regenerere hurtigt efter dermarollerbehandling. 

 

Retinol Roller Basic kan anvendes af alle hudtyper.

 

Sættet kan sagtens kombineres med dermaroller med lange eller korte nåle. Retinol Roller Basic frisker huden op i lynfart og reparerer selv dybere skader i løbet af få døgn. 

 

 

 

Dermaroller XL KIT

 

Kombinationspakker er skabt til dig, som ikke har nogen renseprodukter til huden og ønsker lige at få det med.

 

Pakken indeholder desuden serum samt creme. Produkterne er selvfølgelig uden parabener.

 

Serum har som regel en tyndere konsistens end cremer og en hel anden partikelstørrelse, som trænger nemmere ind i huden.

Serum trængere yderligere hurtigere ind i hudens dybere lag, hvis huden er åben efter dermarollerbehandlinger.

 

Cremer har en anden effekt end sera, idet de af mange årsager ikke kan indeholder samme mængde næringsstoffer. Cremer har en anden konsistens og en anden funktion, men de fugter og smører, hvorfor partiklerne er meget større.

 

De store partikler trænger ikke ind i hudens dybere lag, men lægger sig som en hinde hen over huden.

Cremer er dermed gode til at anvende efter sera.  De indkapsler de næringsstoffer, som du lige har tilført din hud og beskytter og plejer huden.

 

 

 

dermaroller sæt

Kombinationsprodukter, hvor man f.eks. kombinerer kollagen, hylauronsyre samt peptider arbejder på flere fronter, først og fremmest rynkereduktion samt forebyggelse af slaphed i huden. Hyaluronsyren fjerner tørhedsrynker.

 

Anti Age produkter er meget ofte kombinationsprodukter, hvor flere anti age ingredienser sammensættes for at yde optimal effekt.

Hyaluronsyre udfylder tørhedsrynker, mens kollagen og peptider stimulerer huden til at danne mere kollagen. 

 

Face Roller Anti Aging System egner sig perfekt til moden hud, som har behov for øjeblikkelig lifting og reduktion af tørhedsrynker, samt opbygning af elasticitet. 

 

 

 

 

 

 

roller acid system Ønsker du at behandle ujævn pigmentering, tørhedstegn og har brug for ekstra boost, så er milde frugtsyrepræparater rigtig gode i forbindelse med dermarollerbehandlinger.

 

De lysner de små ufuldkommenheder, som solskader og pigmentpletter. Det sker gradvist over flere behandlinger.

 

Dermaroller med 0,1- 0,5 mm kan anvendes til behandling derhjemme. Giv huden efterfølgende lidt tid til at restituere sig.

Du kan udføre en serie behandlinger med 1 uges mellemrum i en kort periode på 4-5 uger for at opnå lidt hurtigere resultater, men derefter er det godt med 6 ugers pauser mellem behandlingerne.  

 

 

Ønsker du vejledning omkring Dermadays mange Dermaroller Kits, så kontakt os på mail kundeservice@dermaday.dk eller tlf.nr. 61451290 ml. 10--14.00. Vi  vejleder gerne i forhold til valg af vores produkter.