C vitamin Serum - hvorfor virker det?


C-VITAMIN SERUM

c vitamin serum

 

C-vitamin er en af ​​de største skønhedsingredienser, som dominerer inden for hudplejen. C-vitamin er vigtig for at bevare et ungdommeligt udseende.  C-vitamin er en vigtig bidragsyder til dannelse af kollagen.
Og da kollagen er et protein, som indgår i vores bindevæv, så påvirker det hudens elasticitet. Bindevævet "limer" nemlig cellerne sammen og giver vævet fasthed, elasticitet samt styrke, og findes i hud, knogler, sener, og tandkød. C-vitamin er også en kraftfuld antioxidant og dermed bekæmper aldringstegn, samt bidrager til en afbalanceret og sund hud.
Indeholder dine cremer C-vitamin, så optages disse direkte af huden og fordele  ved C-vitamin i hudplejeprodukter er mange:
 • Effektiv antioxidant, som bekæmper frie radikaler og yder beskyttelse mod solskader
 • God anti age effekt, idet det stimulerer syntesen af kollagen
 • Beskytter og behandler pigmentering, solskader, fregner
 • Optimer  hudens glød og udstråling
 • Styrker blodkarrenes struktur og anbefales ved skrøbelige og synlige blodkar
 • Virker anti-inflammatorisk samt styrker hudens  fugtbalance

 


 

RELATEREDE PRODUKTER

 Norel Dr. Wilsz  10% VC Vitamin Serum

c-vitamin serum norel

 

 

Tiilfører huden flot glød og reducerer pigmentskader - Norel Dr. Wilsz C Vitamin Serum er en af de mest kraftfulde skønhedsprodukter.

 

Det overdådige serum er en hurtigvirkende løsning til kedelig og træt hud.

 

Det indeholder et derivat af vitamin C, tetrahexyldecyl ascorbat, og formlen hjælper med at bekæmpe ujævnhed, hyperpigmentering og reducerer din porestørrelse.

 

Ved kun at bruge fire eller fem dråber om dagen, absorberes dråbener hurtigt af huden, og du vil opdage en reel forskel i løbet af en uge. 

 

Køb her: Dermaday.dk

 

 

SkinCeuticals C E Ferulic

ferulic acid

 

 

 

En skønhedsfavorit og støttet af flere anerkendte videnskabelige tidsskrifter.

 

C E Ferulic af SkinCeuticals er en luksuriøs og kraftfuld formel, der indeholder en stærk blanding af antioxidanter.

 

De bedste vitamin C-produkter indeholder flere antioxidanter, der virker sammen, og kombinationen af ​​ferulinsyre, E-vitamin og C-vitamin i denne formel er svær at slå.

 

Ja, det er dyrt, men det gør faktisk din hud lysere, lyser mørke pletter og reducerer fine linjer.

 

Køb her: Nage.dk

 

Clarena C vitamin Serum                               

Clarena C-vitamin serum

 

 

Clarena C- Vitamin Serum er et stærke vitamin C-baserede produkt.

 

10 dages kurbehandling kaldes for chokterapi for huden, da produktet har stærke anti age egenskaber, og reducerer ujævn hudtone samt pigmenteringsproblemer.

 

Produktet indeholder stabilt C-vitamin i form af sodium ascorbyl phosphate kombineret med Aldavine™5X, som øger effekten af C-vitamin.

 

Såfremt du har en særlig tør hud og ønsker at prøve en af ​​de bedste produkter inden for C-vitamin produkter, er C Vitamin Serum pengene værd.

 

Køb her: Dermaday.dk

 

 

Vichy Liftactiv Vitamin C Skin Brightening Corrector

vichy c-vitamin serum

 

 

 

Ønsker du at forbedre hudens glød og udjævne pigmentering med dette Vichy-serum - så er det en af ​​de mest kraftfulde og overkommelige muligheder.

 

Skønhedsproduktet indeholder 15 procent rent C-vitamin samt E-vitamin, hyaluronsyre og Vichy Mineraliserende Termisk Vand.

 

Ved kun at bruge fire eller fem dråber om dagen, vil dette serum absolut være en god løsning i alles hudplejeregime.

 

Køb her: Vichy.dk

 

 

 

Clarena Mandelic Hybrid Peel

 

mandelic Hybrid Peel

 

Forvent synlige resultater, år du begynder at anvende Clarena Mandelic Hybrid Peel.

 

Produktet indeholder højkoncentreret ren C-vitamin samt mandelsyre, og garanterer anti age effekt, klar forbedring i hudens glød samt reduktion af solskader.

 

Skal kun anvendes en gang ugentlig som kurbehandling igennem 2-3 måneder.

 

Køb her: Dermaday.dk

 

 

 

 

 

 


HVILKEN TYPE C-VITAMIN FUNGERER BEDST?

c-vitamin derivatC-vitamin kan have mange navne. Oprindelig udgave hedder ascorbinsyre, men der findes en hel masse derivater af C-vitamin, og disse fungerer faktisk bedst.
Ascorbinsyre:
 • Ascorbinsyre i høje koncentrationer er perfekt til behandling af de mest vedholdende hudproblemer. Ascorbinsyre i hudpleje skal ikke indeholde for meget vand, men gerne glykol- eller  silikonebaser for at bevare sin virksomme effekt.
 • Ascorbinsyre  har mange fantastiske egenskaber, men også udfordringer. For selv om produktet har super effekt på huden, er de klassiske ascorbinsyrepræparater skrøbelige og oxiderer hurtigt ved kontakte med varme, lys og luft.
 • C-vitamin i form af ascorbinsyre kræver omhyggelig opbevaring, gerne i lufttætte og mørke flasker, således at C-vitamin ikke oxiderer og ændrer farven til brun. Hvis det sker, så er det tid til at smide det ud og anskaffe sig et nyt produkt.
 • For helt at optimere optagelsen af C-vitamin præparater og forhindre oxidering anvender man dog oftere og oftere C-vitamin derivater, som er mere stabile. Derivater har samme egenskaber som rent C-vitamin og oxiderer ikke og er dermed en perfekt nølge til den perfekte hudpleje.
Ascorbyl Palmitate:
 • Ascorbyl palmitate er den mest anvendte fedtopløselige derivat af C-vitamin. Den er super stabil og udløser ingen hudirritationer.
 • Ascorbyl palmitate er fedtopløseligt antioxidant, som er mindst lige så effektiv som E-vitamin til at beskytte huden mod frie radikaler.
Magnesium ascorbylfosfat (magnesium ascorbyl phospate):
 • Magnesium ascorbylfosfat er vandopløselig C-vitaminderivat.
 • Den er meget stabil og udløser ingen hudgener, og har samme potente virkning som rent C-vitamin til at øge hudens kollagensyntese.
 • Denne type C-vitamin derivat er perfekt til sensitiv hud og har en fortrinlig effekt selv ved lave koncentrationer.
Andre typer C vitamin:
 • Tetrahexyldecyl ascorbate
 • Sodium ascorbyl phosphate
 • L-ascorbic acid
 • Magnesiumascorbicphosphat
 • Natriumascorbphosphat