Vores service

RETUR / BYTTESERVICE


Varer købt på DERMADAY.DK,  kan du bytte, såfremt du ikke har brudt plombering på produkterne. Dette gælder også udsalgsvarer.  Husk at gemme din kvittering, altså mail, som indeholder oplysninger omkring dit køb.  Har du købt gaver, oplys venligst ordrenr., såfremt du ønsker bytte eller returnere produkter.

 

Du skal sende produkterne retur med posten indenfor 14 dage efter du har underrettet os om at du vil returnere varen. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.Hvis du har taget varen i brug ud over hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde.

 

OBS: Vær venligst opmærksom på, at det ikke er muligt at bytte og returnere fødevarer, parfume, samt hudplejeprodukter med brudt emballage / plombering. Det betyder, at hud- og hårplejeprodukter ikke kan åbnes, afprøves og returneres efterfølgende.

 

Ønsker du at sende varen retur skal du sende varen til nedenstående adresse. Du betaler selv for denne type returforsendelse.

 

Dermaday

Bøgebjergvej 17

4540  Fårevejle

 

Bemærk! Vi modtager hverken pakker uden omdeling,  sendt  pr. efterkrav, eller ufranko.

OMBYTNING AF GAVER

Har du modtaget en gave, som du gerne vil have byttet eller taget retur?

 

Varer købt hos Dermaday.dk kan ombyttes til andre varer eller gavekort indenfor 30 dage efter du har modtaget varen

  •     Varen er ubeskadiget og i ubrudt emballage/byttepose
  •     Varen er plomberet
  •     Varer købt på DERMADAY.DK skal sendes retur til vores lager. 

 

Send gerne en mail til vores kundeservice, såfremt du er i tvivl. Vi har kun mulighed for, at refundere pengene til det anvendte betalingskort eller ombytte produkterne.